Ayşe Gökyüzünde

Ayşe Gökyüzünde

6 Mart 2023 Pazartesi - 12 Mart 2023 Pazar haftalık burç yorumları

Koç burcu: Bu hafta, bazı şeylerden memnun olmayabilirsiniz. Sabırsız olabilirsiniz, bu da konuşma tarzınızı etkileyebilir. Sert konuşmanızı düzenlemeniz önerilir, aksi takdirde iş ve ev hayatınızda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Hatta moralinizin bozulmasına neden olacak özgüven sorunlarınız olabilir, depresyonla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yerinizi değiştirmeye veya bir tür göç etmeye karar verebilirsiniz, sabırlı olmanız önerilir. Ebeveyn sağlığına da dikkat etmeniz önerilir. Mülkiyetle ilgili sorunlar sizi yasal işlemlere yönlendirebilir, bu nedenle belgeleri imzalamadan önce dikkatlice tarayın. Meditasyon yapmanız önerilir ve size doğru yolu gösterebilecek bazı mantraları veya duaları zikredebilirsiniz.

Haftanın son günlerinde daha iyi performans gösterebilirsiniz, çocukların sağlığı artık daha iyi olacak. Muhtemelen çocuklarınızın geleceği için bazı yatırımlar planlayabilirsiniz. İşinize karşı daha sadık olabilirsiniz. Muhtemelen rakipleriniz ve rakipleriniz üzerinde kontrol sahibi olabilirsiniz. Muhtemelen hatalarınızı öğrenebilir ve onları analiz edebilirsiniz, bu da hedeflerinize ulaşmanız için size güven verebilir. Haftanın son gününde ailenle meşgul olabilirsin, bazı eserler veya ev eşyaları için alışveriş yapmak için de bir miktar para ödeyebilirsin. Yatırımcılar gelecek yatırımları yaratacak. Aşk kuşları flörtlerinin tadını çıkaracaklar.

Boğa burcu: Bu hafta, sizi mutlu edebilen pozitif gezegenler sizi kutsayabilir. Muhtemelen sıkı çalışmanızdan iyi sonuçlar alacaksınız. Muhtemelen kardeşleriniz ve arkadaşlarınızla olan anlaşmazlıkları çözebilirsiniz. Yakın gelecekte yardımcı olabilecek kısa iş veya iş bağlantılı seyahatlere gidebilirsiniz. Mevcut projenizi hızlandırabilen hedeflerinize odaklanmış olabilirsiniz. Cesaretiniz, bazı zor çağrıları yanıtlamanıza yardımcı olabilir. İş yerinde dürüst bir ekip oluşturabilecek olan astlarınız zorlu çağrılarınızda yanınızda olacak. Emlak yatırımı oluşturmak için birkaç gün beklemeniz önerilir. İş arayanlar uygun bir iş bulabilirler. Çocuğun sonuçları olumlu olacaktır.

Haftanın son günleri, her şey normale dönecek. Eğitim becerilerinizi geliştirebilen ve kariyer gelişiminizde avantajlar sağlayacak olan daha yüksek öğrenime gitmeye karar verebilirsiniz. Bilginizi iş ve sosyal yaşamdaki anlaşmazlıkları çözmek için kullanabilirsiniz. Geçmiş yatırımlarınız şimdi size ödeme yapıyor. Sıkışmış olan paranız şimdi geri alınacak ve bu da tasarrufları artırabilecektir. Çocuklarınızla veya aile üyelerinizle ilgili sağlık sorunları artık çözülecek. Muhabbet kuşları, ilişkilerinde bir şey saklamaktan kaçınmalıdır. Bekarlar muhtemelen bir ruh eşi bulabilirler.

İkizler burcu: Bu hafta çocukların eğitimi ya da aktiviteleri ile meşgul olabilirsiniz, performanslarından rahatsız olabilirsiniz. Ayrıca, birikimlerinizi etkileyebilecek değersiz şeyler için bazı ani harcamalar bekleyebilirsiniz. Ancak pozitif gezegenlerden gelen kutsamalar sayesinde her şeyin kontrolü sizde olabilir. Biraz sabır geliştirebilir ve kendinize olan güveninizi ve statünüzü artırabilen zihninizde mutlu ve huzurlu olacaksınız. İletişim becerilerinin yardımıyla birçok sorunu çözebilirsiniz. Kişisel yaşam konusunda kibar olacaksınız. Alım alışkanlıklarına dikkat edecek, bazı karın problemleri yaşatacak. Muhabbet kuşları, düğün konusunda arkadaşlarından veya aile üyelerinden destek alabilirler. Öğrenciler iyi sonuçlar bekleyebilirler.

Haftanın son birkaç günü, çevrenizde olumsuz bir titreşim altında olabilirsiniz. Kendinizi üzgün hissedeceksiniz, hedeflerinize odaklanmanız defalarca sınanacak, günümüzün rutin işlerinde kendinizi çok zor işler yaparken bulabilirsiniz. İş ve emlak yatırımlarını bekletmeniz önerilir. Ayrıca büyüklerinize de bakmanız öneriliyor. Arkadaşlarınız ve sevdikleriniz zor kararlarınızda size destek olmayacak. Çalışma kültürünüz ve aile uyumunuz üzerinde etkisi olabilecek kibirli olabilirsiniz. Dikkatsizlik eğilimi, çevrenizdeki kişilere olan saygınızı etkileyebilir.

Yengeç burcu: Bu hafta, size canlılık ve sağlık sağlayabilecek pozitif gezegenler sizi kutsuyor. Hayatında istikrar olacak. İş ve ev hayatındaki her anın tadını çıkarabilirsiniz. Muhtemelen iş dünyasında sağlıklı ortaklıklar bekleyebilirsiniz. Dini enerjiniz, işinizde büyüme açısından zor kararlar almanıza rehberlik edebilir. Mevcut işinizde gerekli değişiklikleri bekleyebilirsiniz, iş arayanlar muhtemelen yeni bir iş bulabilirler. Aile şirketinize bir miktar sermaye yatırmaya karar verebilirsiniz.

Haftanın son birkaç günü, işler mükemmel görünüyor. İçinizde biraz güç hissedebilirsiniz. Ekibiniz size yardımcı olacaktır. Yakın gelecekte profesyonel bir cephe açısından faydalı olacak bazı önemli kişilerle tanışacaksınız. Ağınız işinizi büyütmenize yardımcı olabilir. Kardeşlerle mülkiyet sorunları artık çözülebilir. Sıkı çalışmanız, kar elde etme açısından size ödeme yapar. Astlarınızın ve ekip üyelerinizin yardımıyla zor kararlar alabilirsiniz. Biraz uğraştıktan sonra başarıya ulaşabilirsiniz. Bazı yeni yenilikler aklınızı çelebilir ve yakın gelecekte avantaj sağlayabilir. Yaratıcı düşüncelerinizin yardımıyla iş yerinizi yenilemeye karar verebilirsiniz.

Aslan burcu: Bu hafta canınız sıkılabilir; güven eksikliği yaşayabilirsiniz. Kendinizi bir kaçış durumunda bulabilirsiniz, herhangi bir sorumluluk almaya hazır olmayabilirsiniz, bu da evde ve işte bazı garip senaryolara yol açabilir, bu da çevrenizdeki kişilerle olan durumunuzu etkileyebilir. Zor kazandığınız parayı değersiz şeylere ödeyebilirsiniz, bu da parasal sağlığınızı etkileyebilir ve çevrenizde bir miktar negatif enerji üretebilir. Kısa bir süre için aceleci sürüş ve gezi turlarından kaçınılması önerilir.

Haftanın son birkaç günü ev işleri ve çocukların eğitimi ile meşgul olacaksınız. Çocukların eğitimi açısından çaba göstermeniz gerekebilir. Çocukların geleceğine biraz yatırım yapabilirsiniz. Çocukların ve sevdiklerinizin sağlığı da sizin üzülmenize neden olacaktır. Kişisel yaşamınızda bir miktar ayrılık olacak, bu nedenle sert konuşmanızı ve egonuzu kontrol altında tutmanız öneriliyor. Tartışma yaratmaktan kaçınmanız önerilen ortaklıklarda, ortaklıklarda bazı anlaşmazlıklar da olabilir. Haftanın son günü bir şekilde mantıklı. Düzensiz bir senaryo ile çıkabilirsiniz. Aileniz veya arkadaşlarınızla bazı etkinliklerin tadını çıkarabilirsiniz. Aşk kuşları aile etkinlikleriyle meşgul.

Başak burcu: Bu hafta işler olumlu. Yeni mali kazanç kaynakları açılabilir. Geçmiş yatırımlarınız size makul bir kâr sunabilir ve bu da banka bakiyenizi artırabilir. Ağınızı artırabilecek bir sisteme bağlanabilirsiniz. Çocuk bekleyen çiftler sevindirici haberi duyabilir. Bekarlar evlilik açısından bir ruh eşi bulabilirler. İşteki yerliler muhtemelen terfi ettirebilir. İş evleri yönetim kurulunda bazı değişiklikler yapmaya karar verebilir.

Haftanın son birkaç günü, işler kontrol altında, hayati bir güç ve iç güç hissedebilirsiniz, hedeflerinize odaklanmış olabilirsiniz, projeleriniz otomatik olarak boru hattına geri dönecektir. Ertelenen projelere başlamaya hazır olabilirsiniz. Aile işinde bazı zor seçimler yapmanıza yardımcı olabilecek enerjik hissedebilirsiniz. İş arayanlar yeni bir kuruluşta çalışmaya başlayabilir. İletişim becerilerinin yardımıyla birçok sorunu çözebilirsiniz. Kişisel yaşam konusunda kibar olacaksınız. Banka bakiyenizi artırabilecek tasarruf ve harcama arasında bir kontrole sahip olabilirsiniz. Yutma alışkanlıklarında dikkatli olacaktır. Muhabbet kuşları, düğün konusunda aile üyelerinden destek alabilirler. Öğrenciler mantıklı sonuçlar bekleyebilirler.

Terazi burcu: Bu hafta işinizle meşgul olabilirsiniz, işte gelecekte büyüme ve başarı için planlarınızı iş içinde uygulayabilirsiniz. Astlarınız, onu ulaşılabilir hale getirmenize yardımcı olabilir. İşinize bazı olumlu hareketler getirebilecek dev bir siparişi teşvik edebilirsiniz. Yatırımlarınız size kazanç sağlayabilir ve bu da birikimlerinizi artırabilir. Küçük yatırımlarda makul kazançlar elde edebilirsiniz. Ev cephesinde, aileniz uyumu korumanız için size destek olabilir. Rakiplerden ve gizli düşmanlardan da kazanan konumda olabilirsiniz. Profesyonel istikrarı artırabilecek bazı terfiler veya iş değişiklikleri bekleyebilirsiniz. Ailemin sağlığı şu anda iyi. Aşk kuşları mutlu anlarının tadını çıkarabilir. Bekar insanlar aşkı bulabilir.

Haftanın son birkaç günü, işler pek de olumlu olmayacak. Bugün gününüzü etkileyebilecek üzgün ve sabırsız hissedebilirsiniz. Projeleriniz otomatik olarak çalışmayı durdurur; muhtemelen sağlık sorunlarınız olabilir. Kaygı ve huzursuzluk, üzülmenize neden olabilir. Değerli zamanınızı değersiz işler yaparak harcayabilirsiniz. Düzensiz bir senaryodan çıkmanıza yardımcı olabilecek bazı mantraları söylemeniz ve meditasyon yapmanız önerilir. Riskli yatırımlardan ve spekülasyonlardan kaçınılması önerilir. Aceleci sürüş ve gezi turlarından kaçınılması önerilir.

Akrep burcu: Bu hafta işler kontrol altında olacak. Pozitif gezegenler tarafından kutsanmış olabilirsiniz, kronik sağlıkla ilgili sorunlar artık çözülmüştür. Geciken projeleri yeniden başlatabilirsiniz. İş hayatındaki kazançlar konusunda kaderin seninle. Muhtemelen sıkı çalışmanız için bazı ödüller alacaksınız. Manevi ve işle ilgili seyahat bekleyebilirsiniz. Herhangi bir ruhani yere veya hayır kurumuna bir miktar bağışta bulunmaya karar verebilirsiniz. Durumunuzu artırabilecek muhtaç insanlara yardım edebilirsiniz. Birlikte uzak bir yolculuk için hazırlık yapabilirsiniz. Mülkiyet bağlantısı mümkün olabilir.

Haftanın son günleri, karlarınız artar, yakın gelecekte işinizde artabilecek bazı yeni insanlarla iş yapmaya başlayabilirsiniz. Rakipleriniz ve gizli düşmanlarınız kontrol altında. Muhtemelen herhangi bir yasal konuda kazanan bir konumda olacaksınız. Öğrenciler daha yüksek öğrenim için başka yerlere seyahat edebilirler. Bekarlar, yakın akrabaların yardımıyla ruh eşlerini alabilirler.

Yay burcu: Bu hafta gezegeniniz iyi bir konumda olmayacak, kendinizi sıkılmış hissedeceksiniz ve muhtemelen bazı sağlık sorunlarınız olacak. Bu dönemde kayıplarla karşılaşmanız muhtemeldir. Riskli varlıklara yatırım yapmamanız önerilir. Kazançlarınız kayıplara dönüştürülebilir. Mülkiyet ile ilgili sorunlar çözülür. Annenin sağlığı bir şekilde iyi. Tartışmalara karışmaktan kaçınacaksınız; aksi takdirde sizi olumsuz yönde aşağı çeker. Güçlü irade gücünüz ve yaşlılardan gelen kutsamalarınız sizi bu düzensiz senaryodan koruyabilir.
Haftanın son birkaç günü profesyonel ve iş cephenizde meşgul olmanıza neden olabilir. İşinizde artabilecek bazı büyük siparişleri teşvik edebileceksiniz. İşinize karşı hevesli bir hale gelecek, bu da size zihinsel yorgunluk sunabilecek, aile içi etkinliklerde zamanında yetişemeyeceksiniz. Ancak ailen sana çok destek olabilir. Muhabbet kuşları, arkadaşlarının yardımıyla düğün konusunda gerekli kararları almayı bekleyebilirler. İş arayanlar, haftanın son günü yeni işler açısından güzel haberler duyabilir. Aileniz veya arkadaşlarınızla bazı partilerden veya bazı gezilerden keyif alacaksınız.

Oğlak burcu: Bu hafta, işler sizin için olumlu, gezegenler olumlu ve sizi mutlu edebilir. Daha enerjik olacak ve işinize odaklanabileceksiniz. Ayrıca karşı cinslerden de faydalanacaksınız. Eşinizle ilişkiniz muhtemelen daha güçlü olabilir. Ev hayatındaki uyum artar. İş ortağınızla olan anlaşmazlıklar çözümlenir, bu da işinizde artabilir. Bekarlar nişanlanabilir. Sağlık cephesine dikkat etmeniz öneriliyor, muhtemelen ağrılarınız, kas problemleriniz ve öksürük problemleriniz olacak.

Haftanın son birkaç günü, pozitif gezegenler tarafından kutsanmış olacaksınız, işler kontrol altında. Yaşlıların kutsamaları ile kendinize güveneceksiniz. Kaderiniz, yakın gelecekte başarı için işinize yeni planlar uygulamanıza yardımcı olabilir. Cesur olacaksın, bu da çalışma şekline yansıyacak. İçsel gücünüz, mevcut projede veya işte başarıyı teşvik etmenize yardımcı olabilir. Ayrıca aileniz veya arkadaşlarınızla bazı ruhani yerleri ziyaret etmeye karar vereceksiniz. Ayrıca manevi bir yere veya bir hayır kurumuna bir miktar bağışta bulunmaya da karar vereceksiniz. Haftanın son gününde, ilerleme açısından işinizde size yardımcı olabilecek bazı önemli kişilerle tanışacaksınız. Yaratıcı düşüncenizi iş yerinizin veya evinizin yenilenmesinde de kullanacaksınız.

Kova burcu: Bu hafta işinizle meşgul olacaksınız, işinizde daha iyi performans gösterebileceksiniz. Patronunuz size terfiler açısından yeni sorumluluklar sunabilir. Bazı parasal kazançlar bekleyeceksiniz, kazançlarınız ve giderleriniz arasında bir denge kuracaksınız, bu da banka bakiyenizi artırabilecektir. Paranızı borç verenlerden geri alacaksınız. Rakiplerinizi ve gizli düşmanlarınızı kontrol etmeye hazır olacaksınız. Sağlık şimdi iyi olurdu. Ev içi uyumla ilgili bazı sorunlarla karşılaşabileceksiniz. Hayat arkadaşı ile kibirden kaçınmak önerilir.

Haftanın son birkaç gününde durumlar karışık. Canın sıkılacak, bilinmeyen kaygılardan korkacaksın. Büyüye ilgi duyacaksınız. Mantraları söylemeniz ve meditasyon yapmanız önerilir. Olumsuz düşüncelerden uzak durmanız da önerilir. İş yerinde sabırsız ve odaklanmamış olacaksınız. Riskli varlıklara yatırım yapmaktan vazgeçilmesi önerilir, aksi takdirde ölü yatırımlara dönüşür. Ayrıca aceleci araba kullanmaktan ve gezi turlarından kaçınmanız önerilir. Yoğun alanlardan da uzak durun. Öğrenciler çalışmaları hakkında daha ciddidir. Muhabbet kuşları mutlu anlarının tadını çıkaramayacaklar.

Balık burcu: Bu hafta, size gönül rahatlığı ve sabır sunabilen pozitif gezegenler tarafından kutsanmış olacaksınız. Ek olarak, geçmiş yatırımlarınızdan bazı iyi kazançlar bekleyebilirsiniz. Hedeflerinize daha az çabayla ulaşabileceksiniz. Hangisi sizi daha güvenli hale getirebilir. Açık sözlülüğünüzü düzenlemeniz öneriliyor, çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizi etkilemeniz mümkün olmalı. Bilgi açısından çok daha entelektüel olacaksın. Ek olarak, kariyerinizi geliştirmek için daha yüksek çalışmalar planlayacaksınız. Aile ve aşk için bir kez para harcayabileceksiniz. Muhtemelen arsa veya banka birikimlerinize yeni yatırımlar yapmaya karar vereceksiniz.. Muhabbet kuşları mutlu anlarından keyif alabilirler. İş arayanlar uygun bir iş bulabilirler.

Haftanın son günleri, mutlu olacaksınız. Muhtemelen kendinizi analiz edecek ve eşinizle olan ilişkiniz açısından hatalar bulacaksınız, bu da aile uyumunu artırabilecektir. Ortaklıklarda birçok sorun çözülebilir. Öğrenciler kariyerleri açısından hızlı kararlar alabilirler. Bekarlar neyse ki iyi eşleşmeler bulabilirler. Haftanın son gününde meditasyon, yoga yapmayı planlayabilir veya doğa ile doğrudan bağlantı kurmayı planlayabilirsiniz. Ayrıca aileniz veya arkadaşlarınızla kısa bir gezi planlayacaksınız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşe Gökyüzünde Arşivi