Ayşe Gökyüzünde

Ayşe Gökyüzünde

5 Mart 2023 Pazar Günlük Burç Yorumları

Koç burcu: Bugün akşama kadar sabırsız ve özgüven eksikliği yaşayabilirsiniz, bu durum çalışma şeklinize yansıyabilir. Bir ebeveynin sağlığı sizi üzebilir. Çocukların kötü şöhretli davranışları sizi üzebilir. Kendinize odaklanmalı ve enerjinizi birçok deliğe dağıtmaktan kaçınmalısınız. Riskli varlıklara yatırım yapmaktan şimdi kaçınılması tavsiye edilir.

Boğa burcu: Bugün mutlu olabilirsin. Yakın gelecekte işinizi artıracak yurtdışı iş seyahatlerini planlamanız muhtemeldir. Lüks şeylere para harcamak yaşam tarzınızı iyileştirebilir. Ancak kendinizi çekiciliğe veya bağımlılığa yönlendirmemeniz tavsiye edilir; finansal sağlığınızı etkileyebilir.

İkizler burcu: Bugün konuşma tarzınızı kontrol etmenizi tavsiye ettiniz, sert konuşmanız aile uyumunuzu etkileyebilir. zor kazanılan parayı sosyal statünüzü korumak için bazı değersiz şeyler satın almak için harcayabilirsiniz, paranızı cebinizde tutmamanız tavsiye edilir.

Yengeç burcu: Bugün, çocuğunuzun kariyeri veya ders dışı etkinlikleriyle meşgul olabilirsiniz. Kariyer seçeneklerini seçmek için birinden bazı tavsiyeler alabilirsiniz. Danışmanlar veya uzmanlarla da tanışabilirsiniz. Çocukların sonuçlarıyla ilgili iyi haberler de duyabilirsiniz. Ayrıca aile şirketinize bir miktar sermaye yatırabilirsiniz.

Aslan burcu: Bugün konuşma tarzınızı kontrol etmeli ve gizli düşmanlara ve rakiplere karşı dikkatli olmalısınız. Bir komplonun kurbanı olabilirsiniz. Riskli varlıklara yatırım yapmanız önerilir. Kimseye borç para vermekten kaçınmalısınız, kolayca geri alınamayabilir. Bu yüzden stresten kurtulmak için meditasyon ve yoga yapılması tavsiye edilir. Muhabbet kuşlarının tartışmalara dahil olmaları tavsiye edilir. Öğrencilere çok çalışmaları tavsiye edilir.

Başak burcu: Bugün, iş arayanlar yeni bir iş bulabilirler. Mevcut işlerinde terfi şansı var. Bu işte, kar açısından büyümeye yardımcı olacak yeni müşteriler edinebiliriz. Bekarların iyi bir eşleşme bulması muhtemeldir. Ev hayatında eşinizden bir şey saklamaktan kaçınmalısınız, aksi takdirde ilişkiniz arasında mesafe yaratacaktır.

Terazi burcu: Bugün meslek açısından başarılı bir gün. planlarınız artık kar açısından olumlu sonuçlar verecek. Kazançlar açısından geçmiş yatırımlarınızla ilgili güzel haberler olabilir. Yaratıcılığınız profesyonel becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olabilir. İş arayanların uygun bir iş bulmaları muhtemeldir. Öğrenciler, kendi kendini analiz ettikten sonra iyi odaklanabilirler. Eşinizin duygularını anlayabilirsiniz.

Akrep burcu: Bugün öğleden sonraya kadar canınız sıkılabilir. Öğleden sonra büyüklerin kutsaması sizi bu dağınık durumdan koruyabilir. İrade gücünüz geciken projelerinizi tamamlamanıza yardımcı olabilir. Ev hayatında tartışmalardan kaçınılması tavsiye edilir. Akşama doğru geçmiş yatırımlarınız açısından kazanç elde etmiş olabilirsiniz.

Yay burcu: Bugün, ay olumlu değil, kendinizi iyi hissetmeme ihtimaliniz var ve sağlık sorunlarınız olabilir. Yeni iş projelerine yatırım yapmamanız tavsiye edilir, aksi takdirde kayıplarla karşılaşabilirsiniz. Öğrencilere fanteziden kaçınmaları ve çalışmalarında çok çalışmaları tavsiye edilir. Ayrıca acele sürüşten de kaçınıyorsunuz.

Oğlak burcu: Bugün zihinsel olarak huzurlu olabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve ailenizle meşgul olmanız muhtemeldir. Ev hayatınızdan keyif alabilirsiniz, eşinizle anlayışınız artabilir. İşinizde yeni bir ortaklık var. Yeni yenilikler işletmenizin büyümesine yardımcı olabilir. Ortaklıklardaki anlaşmazlıklar artık çözülebilir.

Kova burcu: Bugün sağlığınız sizi mutlu edebilir. Sağlıkla ilgili sorunlarınız artık çözülmüştür. Değersiz harcamalarınızı kontrol altına alabilir ve mali sağlığınızı artırabilecek yeni gelir kaynakları açılması muhtemeldir. Bekarlar aynı toplulukta ruh eşleri bulabilirler.

Balık burcu: Bugün ay pozitif. Bir çeşit enerjiniz olabilir, işte verimli bir şekilde performans gösterebilirsiniz. Ayrıca çevrenizdeki insanlar arasında prestij yaratabilecek bir ihtiyaç sahibine yardım edebilirsiniz. Zamanınızı entelektüel şeyler üzerinde çalışarak geçirebilirsiniz. Kariyerinizi geliştirmek için daha yüksek eğitim almayı da planlayabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşe Gökyüzünde Arşivi