Mustafa Günaydın: 2023'te birinci parti olacağız

Mustafa Günaydın: 2023'te birinci parti olacağız
AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı, Kadir Gecesi'nde Kardeşlik ve Vefa İftarı'nda buluştu. Program öncesi konuşan İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, “Birlik ve beraberliği en güçlü şekilde hissettiğimiz bu mübarek gecede şunun sözünü verebilirim ki; 2023 seçimleri için çok çalışarak birinci parti olacağız” dedi

AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı, Haramidere Işıldak Toplantı Salonu'nda Vefa ve Kardeşlik İftarı düzenledi. Kadir Gecesi'nde gerçekleştirilen iftar programının ev sahipliğini AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın yaparken programa; AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Sevim Sayim Madak, İl Yönetim Kurulu Üyesi Akın Bayram ve çok sayıda partili ile ilçe sakinleri katıldı. Programda konuşan İlçe Başkanı Günaydın, “AK Parti'ye gönül vermiş herkesi burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sizlerle aynı sofralarda oruç açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Uzun bir aradan sonra Ramazan sevincini sizlerle paylaştığımız için de çok mutluyuz. Rabbimiz bizlere her zaman böyle güzellikler nasip etsin. Üstat Necip Fazıl; “Tadını bilirseniz ekmeği paylaşmak, ekmekten daha lezzetlidir” diyor. Bu mübarek günlerde bizler de paylaşmanın lezzetini duyuyoruz. Türkiye'nin 2023 vizyonunun hayata geçirilmesi için elimizden geleni yapacağız. Gece gündüz uyumadan, çalınmadık kapı bırakmayacak, büyük bir mücadele göstereceğiz. 19 yıldır tüm seçimlerde nasıl birinci parti oldusak 2023'te de yine birinci parti olacağımızdan hiç şüpheniz olmasın” ifadelerini kullandı.

İstanbul'u CHP'den kurtaracağız

Programda konuşan AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Sevim Sayim Madak da AK Parti'nin seçim hedeflerinde tek amaçlarının yeniden iktidar olduğunu söyledi. Madak, “Biz AK Parti olarak kutlu yolumuzda ilk günkü gibi yürümeye devam edeceğiz. Bu mübarek Kadir Gecesi'nde sizlerin huzurunda bir kere daha söylüyoruz ki; AK Parti olarak milletimiz için vatanımız için davaımızı sürdüreceğiz. Önümüzdeki seçimleri kazanacak, partimizi bir kere daha iktidara taşıyacağız. İstanbul'u da birçok belediyemizi de CHP'nin zulüm belediyeciliğinden kurtaracağız. Bundan hiçbirinizin şüphesi olmasın” dedi.

Önderimiz Erdoğan'dır

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ise AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bir kere daha iktidar olacağını söyledi. Kaynarca, “Bugün mübarek bir gün. Bu mübarek günde kardeşliği, dostluğu, paylaşmanın verdiği güzelliği sonuna kadar hissediyoruz. Bütün bunlarla beraber AK Parti olarak kutlu davamız için çalışmayı da sürdürüyoruz. Burada gördüğümüz birlik, beraberlik havası davamıza olan inancı gösteriyor. Cumhurbaşkanımız ve önderimiz olan Recep Tayyip Erdoğan'ın her daim yanında olarak iktidar için mücadelemizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.