Naci Görür o güzergaha dikkat çekti, yöneticileri uyardı!

Naci Görür o güzergaha dikkat çekti, yöneticileri uyardı!
Deprem uzmanı Naci Görür, son birkaç gündür üst üste Kahramanmaraş ve Adana illerinde üst üste yaşanan depremler hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Bir bölge için özellikle uyarı yaptı.

Cansev Temuçin - Birkaç gündür Kahramanmaraş’ta ve Adana’da meydana gelen 4 ve üzeri şiddetindeki depremler bölge halkını tedirgin etti. Prof. Dr. Naci Görür de bölgede yaşanan depremleri yorumladı. Görür, bir güzergaha ise özellikle dikkat çekti.

Kişisel Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Naci Görür; Göksun, Hacikodal, Kazandere, Topallar bölgelerinde meydana gelen depremler hakkında düşüncelerini aktardı. Savrun Fayı üzerinde yaşandığını söyleyen Görür, Savrun güzergahına özellikle dikkat edilmesi gerektiğini belirtti. Ünlü deprem uzmanı, bölgedeki yöneticileri de uyardı.

Görür’ün bölgede son 24 saatte yaşanan depremlere ilişkin yorumunu içeren paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “Çok sayıda takipcim, son günlerde Göksun, Hacikodal, Kazandere, Topallar, vb bulunduğu bölgedeki depremler hakkında ısrarla sorular soruyorlar. Bu bölgede daha 24 saat geçmeden 4’ler mertebesinde 3 deprem oldu. Depremler Savrun Fayı ile ilgili. Tahminime göre, Adana Havzasına doğru deprem bu bölgeden itibaren ilerleyecek. Benzer bir gelişimi Gaziantep/ Pazarcık’ta da görmüştük. Özellikle yöneticilerimiz Savrun güzergahında dikkatli olmalıdır. Sevgiyle”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.