Beklenmedik gelişme: Yeni 'Prison Break' dizisi geliyor

Beklenmedik gelişme: Yeni 'Prison Break' dizisi geliyor
Hulu'nun Prison Break'in orijinal seriyle aynı dünyada geçen ancak farklı oyuncular ve karakterler içeren yeni bir versiyonunu geliştirdiğini bildirildi.

Deadline bugün, FOX'un hit dizilerinden birinin ekranlarımıza şaşırtıcı bir geri dönüş yapmaya hazır olduğunu açıkladı.

Gecikmeli geçen sezonun ardından 2017'de yayınına son veren Prison Break , Mayans MC'nin ortak yaratıcısı ve dizi sorumlusu Elgin James'in yönetimi altında yeniden canlandırılıyor.

Dizide Wentworth Miller'ın Michael Scofield'ı ve Dominic Purcell'in Lincoln Burrows'u da dahil olmak üzere orijinal dizideki karakterlerin yer alması beklenmiyor.

Prison Break dünyasında geçen yeni serinin baş kardeşler Michael Scofield ( Wentworth Miller ) ve Lincoln Burrows'un ( Dominic Purcell ) etrafında dönmesi beklenmiyor.

Yeniden canlandırma, devam ya da yan dizi (henüz net değil) geliştirme aşamasında. Orijinal Prison Break serisinin yaratıcısı Paul T. Scheuring de yeni serinin prodüksiyonu için geri dönüyor.

Bu dizi Fox'ta 2005-2017 yılları arasında beş sezon boyunca yayınlandı ve popülerdi. Paul Scheuring tarafından yaratılan dizi, Dominic Purcell ve Wentworth Miller'ın canlandırdığı iki kardeşin, biri işlemediği bir suçtan dolayı ölüm cezasına çarptırılmasını ve diğerinin onu kurtarmak için ayrıntılı bir plan yapmasını konu alıyor.

Diğer yıldızlar arasında Amaury Nolasco, Sarah Wayne Callies, Paul Adelstein, Rockmond Dunbar, Inbar Lavi, Mark Feuerstein, Robert Knepper ve Augustus Prew vardı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.