Galatasaray’ın kalecisi Günay Güvenç evli mi, çocuğu var mı, eşi kim?

Galatasaray’ın kalecisi Günay Güvenç evli mi, çocuğu var mı, eşi kim?
Bu akşam oynanan Galatasaray - Kasımpaşa maçında kaleci Muslera’nın sakatlanmasının ardından oyuna giren Günay Güvenç’in özel hayatı ve yaşamı merak konusu olmaya başladı.

Galatasaray’da Muslera’nın sakatlığının şoku yaşanırken 3 Kasım günü oynanan Kasımpaşa maçında ilk kez sarı - kırmızılıların kalesini koruyan Günay Güvenç bir anda futbolseverler tarafından merak edilmeye başlandı. Özellikle Günay Güvenç’in evli olup olmadığı, eşinin kim olduğu ve kaç çocuğu olduğu araştırılıyor. Peki Galatasaray’ın kalecisi Günay Güvenç’in eşi kim, kaç çocuğu var, evli mi, eşinin Instagram hesabı ne? İşte tüm yanıtlar…

Günay Güvenç evli mi?

25 Haziran 1991 tarihinde dünyaya gelen Günay Güvenç’in özel yaşamı merak konusu oluyor. 32 yaşındaki kale bekçisinin mutlu bir aile hayatı var.

Günay Güvenç’in eşi kim, adı ne?

2018 yılından beri evli olan Günay Güvenç’in eşinin ismi Maria. Almanya’da doğup büyüyen milli kalecinin eşi de Alman. Güvenç’in eşinin tam ismi ise Maria Sophia.

Günay Güvenç’in çocuğu var mı?

İlk çocuklarını 2019 yılında, Milea ismini verdikleri ikinci çocuklarını ise 2021 yılında kucaklarına alan çiftin toplam üç çocuğu bulunuyor.

Günay Güvenç’in eşi Maria Sophia’nın Instagram hesabı var mı?

Galatasaray’ın kalecisi Günay Güvenç’in eşi Maria’nın Instagram hesabı bulunuyor. Ancak Maria, @mariasophiaxx kullanıcı isimli hesabını kapalı olarak kullanmayı tercih ediyor.

248956174-1534144976943990-5236139482381740619-n.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.