23 Mart Çarşamba Kastamonu'da okullar yarın (bugün) tatil mi? Valilik açıklaması

23 Mart Çarşamba Kastamonu'da okullar yarın (bugün) tatil mi? Valilik açıklaması
Etkisini yurdun birçok ilinde gösteren kar, Karadeniz'de de eğitimin yarıda kalmasına neden oldu. Binlerce öğrencinin yanı sıra veliler ve öğretmenler okullardaki son durumu öğrenmek adına internette araştırma gerçekleştiriyor. Arka arkaya gelen tatil kararlarının ardından Kastamonu'daki durum da merak konusu. Peki, 23 Mart Çarşamba Kastamonu'da okullar yarın (bugün) tatil mi? Detaylar haberimizde.

Kastamonu'da okullar tatil mi? Bu soru günün en çok aranan cümlelerinden biri oldu. Etkisini yurdun birçok ilinde gösteren kar, Karadeniz'de de eğitimin yarıda kalmasına neden oldu. Binlerce öğrencinin yanı sıra veliler ve öğretmenler okullardaki son durumu öğrenmek adına internette araştırma gerçekleştiriyor. Arka arkaya gelen tatil kararlarının ardından Kastamonu'daki durum da merak konusu. Peki, 23 Mart Çarşamba Kastamonu'da okullar yarın (bugün) tatil mi? Detaylar haberimizde.
 


Kastamonu'da okullar tatil mi?

Kastamonu'nun 10 ilçesinde kar nedeniyle eğitime ara verildi. Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, kar yağışı nedeniyle Küre, Devrekani, Pınarbaşı, Azdavay ve Şenpazar ilçelerindeki tüm okullarda, Bozkurt, Çatalzeytin, Doğanyurt, Ağlı ve Cide ilçelerinde ise taşımalı eğitime 22 Mart Salı ara verildiği ifade edildi. Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin de 1 gün idari izinli sayılacağı kaydedildi.

kastamonu'da okullar tatil mi? 23 mart çarşamba

23 Mart Çarşamba günü hakkında açıklama yapıldığında haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.