25 Mart Cuma Erzurum'da okullar yarın (bugün) tatil mi? Erzurum Valiliği açıklaması

25 Mart Cuma Erzurum'da okullar yarın (bugün) tatil mi? Erzurum Valiliği açıklaması
Türkiye'nin doğusundaki en önemli merkezlerinden biri olan Erzurum'da kar nedeniyle birkaç ilçede eğitim ve öğretime ara verildiği duyuruldu. Öğrenciler, veliler ve öğretmenler de bugünün ardından yarın nasıl bir karar verileceğini merak ederek araştırmalarda bulunuyor. Son durumu öğrenebilmek için internette arama motorlarına "Erzurum'da okullar tatil mi?" yazarak neler yapmaları gerektikleri hakkında bilgi sahibi oluyorlar. Peki, 25 Mart Cuma Erzurum'da okullar yarın (bugün) tatil mi? Erzurum Valiliği açı

Türkiye'nin doğusundaki en önemli merkezlerinden biri olan Erzurum'da kar nedeniyle eğitim ve öğretime ara verildiği duyuruldu. Öğrenciler, veliler ve öğretmenler de bugünün ardından yarın nasıl bir karar verileceğini merak ederek araştırmalarda bulunuyor. Son durumu öğrenebilmek için internette arama motorlarına "Erzurum'da okullar tatil mi?" yazarak neler yapmaları gerektikleri hakkında bilgi sahibi oluyorlar. Peki, 25 Mart Cuma Erzurum'da okullar yarın (bugün) tatil mi? Erzurum Valiliği açıklaması haberimizde.


Erzurum'da okullar bugün tatil

Erzurum’un Yakutiye, Palandöken ve Aziziye ilçelerine olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın okullar tatil edildi. Erzurum Valiliğinden yapılan açıklamada, “Olumsuz hava koşulları nedeniyle 24.03.2022 Perşembe günü Yakutiye, Palandöken ve Aziziye ilçelerimizde kamu ve özel okulların tamamında eğitime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.” denildi.

Muş'ta okullar tatil mi? 24 mart perşembe


 

Erzurum'da okullar yarın tatil mi? 25 Mart 2022 Cuma

Okulların tatil olduğunu öğrenen veliler, ğrenciler ve öğretmenler yarın nasıl bir karar alındığını öğrenebilmek adına araştırmalarda bulunuyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verilen ilçelerde aynı durumun devam etmesi halinde bir günlük tatil daha söz konusu olabilir. Son gelişmeleri Erzurum Valiliği'nin sitesinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum