25 Mart Cuma Gümüşhane'de okullar yarın (bugün) tatil mi? Gümüşhane Valiliği açıklaması

25 Mart Cuma Gümüşhane'de okullar yarın (bugün) tatil mi? Gümüşhane Valiliği açıklaması
Türkiye'de etkisini göstermeyi sürdüren ve bu sene çok da uzun süren kar nedeniyle birçok ilde eğitim de sekteye uğruyor. Öğrencilerin okullarından geri kalmaması için kimi zaman dersler uzaktan gerçekleştirilirken bazen de tamamen tatil ediliyor. Gümüşhane de bu sene Karadeniz'de oldukça şiddetli bir şekilde etkili olan kar nedeniyle tatil kararı alınan şehirlerden biri olarak göze çarpıyor. Bugünün ardından gözler yarına çevrildi. 25 Mart Cuma Gümüşhane'de okullar yarın (bugün) tatil mi? Gümüşhane Valiliğ

Türkiye'de etkisini göstermeyi sürdüren ve bu sene çok da uzun süren kar nedeniyle birçok ilde eğitim de sekteye uğruyor. Öğrencilerin okullarından geri kalmaması için kimi zaman dersler uzaktan gerçekleştirilirken bazen de tamamen tatil ediliyor. Gümüşhane de bu sene Karadeniz'de oldukça şiddetli bir şekilde etkili olan kar nedeniyle tatil kararı alınan şehirlerden biri olarak göze çarpıyor. Bugünün ardından gözler yarına çevrildi. 25 Mart Cuma Gümüşhane'de okullar yarın (bugün) tatil mi? Gümüşhane Valiliği açıklaması haberimizde.


Gümüşhane'de okullar bugün tatil

Gümüşhane’de akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışıyla nedeniyle Torul ve Kürtün ilçelerinde tüm okullar, diğer ilçelerde de taşımalı sistemle eğitim gerçekleştirilen okullar yarın tatil edildi. Valilik’ten yapılan duyuruda yoğun kar yağışı, kuvvetli buzlanma ve don olayının sağlık, ulaşım gibi olumsuz etkilerinin olabileceği değerlendirildiğinden Torul ve Kürtün ilçelerinde 24 Mart Perşembe günü Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her derece ve türdeki resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim kurumları ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin eğitimine ara verildiği kaydedildi. Açıklamada il merkezi, Kelkit, Şiran ve Köse ilçelerinde ise taşımalı eğitime 1 gün ara verildiği ifade edildi. Kararda ayrıca Torul ve Kürtün ilçelerinde engelli ve hamile kamu personelinin de idari izinli sayılacağı belirtildi.

Muş'ta okullar tatil mi? 24 mart perşembe
 

Gümüşhane'de okullar yarın tatil mi? 25 Mart Cuma

Bugün iki ilçesinde eğitime ara verilen Gümüşhane'de okulların tatil olmasından sonra öğrenciler, veliler ve öğretmenler yarın da aynı durumun söz konusu olup olmadığını merak ediyor. Ancak şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı. Gümüşhane Valiliği'nin internet sitesinden son dakika gelişmelerini takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.