AÖF 2018 Kayıt Yenileme Ekranı - Kredi kartı ile ödeme nasıl yapılır

AÖF 2018 Kayıt Yenileme Ekranı - Kredi kartı ile ödeme nasıl yapılır
Açıköğretim Fakültesi ikinci dönem kayıtları başladı ancak ekranlarda kredi kartı ile ödeme konusunda uyarılar yer alıyor. Kayıt yenileme işlemi gerçekleştirmek isteyen öğrenciler öğrenci otomasyonuna nasıl giriş ve ödeme yapabilir. İşte detaylar...

Türkiye'nin en kalabalık fakültesi olan Açıköğretim Fakültesi'nde yeni dönem heyecanı başladı. Öğrenciler için kayıt yenilemek adına oluşturulan öğrenci otomasyonuna giriş yapmak gerekiyor. Aksi takdirde öğrenciliğiniz aktifliğini yitiriyor. Dönem harcınızı da kredi kartı ile ödemeniz mümkün. 3D güvenliği ile yapılabilecek olan kart ödemeleri nasıl gerçekleşir. İşte detaylar...

AÖF KAYIT YENİLEME İŞLEMİ NASIL YAPILACAK?
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin yayımladığı takvime göre kayıt yenileme süreci, 12-23 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek. Toplam 10 gün açık kalacak olan kayıt yenileme ekranı 23 Şubat 17.00 itibariyle kapanacak. Sistemin değiştiği kayıt yenileme sürecinde öğrenciler, önce ders seçimi yapacak ardından kayıt ücretini bankaya yatıracak. Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyecek. Öğrenciler, ödeme yapmadığı sürece seçtikleri dersleri değiştirebilecek. Ödeme yapıldıktan sonra seçilen derslerde değişiklik gerçekleştirilemeyecek. Ders seçimi AÖF öğrenci otomasyonu aracılığıyla tamamlanacak. Kayıt yenileme işlemleri, ders seçiminin tamamlanması ve ücret ödenmesiyle tamamlanmış olacak.

KAYIT YENİLEME OTOMASYONU İÇİN TIKLAYINIZ

ÖDEMELER NEREYE YAPILACAK?
Ders seçen öğrenciler ödemelerini, kayıt yenileme tarihleri arasında kredi veya banka kartlarıyla Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından gerçekleştirebilirler. Kayıt yenileme tarihinin son günü olan 23 Şubat’ta İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 23.30’a kadar ödeme yapılabilecek.

KREDİ KARTI İLE ÖDEME YAPACAKLARA UYARI
Provizyon işlemlerinin sarkma durumuna karşılık kredi kartı ödemesi, 22 Şubat tarihine kadar yapılabilecek. 23 Şubat tarihinde yapılacak olan kredi kartıyla ödeme işlemleri ise kabul edilmeyecek.

BİLGİLER MUTLAKA KONTROL EDİLMELİ
Ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında veya bu işlem sonucu dökümü alınan ‘Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü’ sayfasında yer alacak.

Ancak, kayıt yenileme tarihinin son günü provizyon işlemleri nedeniyle kredi kartıyla ödeme yapılamayacak. Öğrencilerin ödeme yaptıktan sonra aldıkları belgenin, 2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemesine ait olup olmadığını mutlaka kontrol etmesi gerekiyor. Sadece eski borcunu ödeyen, 2017-2018 öğretim yılı bahar dönemi ders seçimi işlemine göre belirlenen kayıt yenileme bedelini ödemeyen öğrencilerin kayıtları yenilenmeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum