AÖF Güz dönemi 24-25 Kasım ara sınav giriş yerleri belli oldu mu sorgulama ekranı

AÖF Güz dönemi 24-25 Kasım ara sınav giriş yerleri belli oldu mu sorgulama ekranı
Binlerce öğrencisi bulunan Açıköğretim Fakültesi'nin 24-25 Kasım tarihlerinde düzenlenecek ara sınavı için giriş yerleri belli oldu mu? İşte detaylar...

Anadolu Üniversitesi bünyesinde binlerce öğrenciyi barındıran Açıköğretim Fakültesi'nde sınav heyecanı devam ediyor. Her gün gerçekleştirilen aramalarla sınava nerede gireceğini merak eden öğrenciler sonuç bulmakta şu ana kadar başarılı olamadı. Üniversitenin internet sitesindeki duyuru ekranından açıklanan AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı?

Her dönem iki gün vize iki gün de final olmak üzere gerçekleştirilen sınavlarla faaliyet gösteren Açıköğretim Fakültesi'nde kritik haftaya girildi. Binlerce öğrenci AÖF sınav merkezlerinin açıklanıp açıklanmadığını sürekli olarak bulabilmek adına çalışma yürütüyor. Gidecekleri merkezleri daha önceden hem mesafe hem de trafik olarak etüt etmek ve ziyarette bulunmak isteyen talebeler artık açıklamayı bekliyor.

AÖF duyuruları kısmında yer alan bilgilere göre henüz giriş yerleri belli olmadı. Açıklandığı anda bu ekrandan görüntüleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.