AÖF Yaz Okulu sınavları yüz yüze mi olacak?

AÖF Yaz Okulu sınavları yüz yüze mi olacak?
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Yaz Okulu sınavları için merakla beklenen açıklama geldi.

Binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği Şubat depreminin yaraları sarılmaya devam ederken, bu süreçte eğitim ve öğretim de sekteye uğradı. Bu dönemin en çok merak edilen konularından biri de AÖF sınavlarının nasıl yapıldığı oldu. Şu anda bahar yarıyılı sınavları online olarak yapılırken yaz yarıyılı sınavlarının da benzer şekilde yapılacağına dair öğrenciler arasında yaygın bir kanı var. Aradan çok geçmeden konuyla ilgili resmi açıklama geldi ve milyonlarca öğrenciyi endişelendiren soru işareti ortadan kalktı.

64c988f786b2455b24d503c7.webp

AÖF Yaz Okulu sınavları nasıl olacak?

Anadolu Üniversitesi, geçtiğimiz günlerde 19 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak yaz okulu sınavında soru işaretlerini ortadan kaldırdı. Bu kapsamda sınavın giriş belgeleri açıklanırken, sınavın doğrudan karşı karşıya geleceği netleşti.

Artık öğrenciler sınav materyallerine Açık Öğretim Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden ulaşarak hangi okul veya üniversitede sınava gireceklerini görebilecekler.

Tabii final sınavının yüz yüze yapılmasıyla birlikte sismik öğrencilerin hangi yolu izleyeceği merak konusu oldu artık. Bahar yarıyılı ara sınav ve final sınavlarının online olarak yapıldığı bilinmektedir.

İlgili Haberler

Kaynak:Leyla Karahan Hız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.