Devlet Personel Başkanlığı sitesinde yayınlandı: TEMSAN 63 personel alımı yapacak

Devlet Personel Başkanlığı sitesinde yayınlandı: TEMSAN 63 personel alımı yapacak
Türkiye'nin önemli kurumlarından TEMSAN'ın Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımlanan ilanında 63 personel alımı yapılacağı açıklandı. Peki TEMSAN'ın bu ilanına kimler ne zaman başvuru yapabilir? İşte detaylar...

TEMSAN tarafından Devlet Personel Başkanlığı üzerinden yayımlanan ilanda Ankara ve bağlı işyerleri ile Diyarbakır İşletme Müdürlüğüne daimi personel alımı yapılacağı açıklandı. Alınacak personellerin 20'si Elektrik-Elektronik Mühendisi, 16'sı Makine Mühendisi, 1'i Mekatronik Mühendisi, 2'si İnşaat Mühendisi, 1'i Enerji Sistemleri Mühendisi, 2'si Bilgisayar Mühendisi, 1'i Kimya Mühendisi, 15'i Büro Personeli, 1'i Avukat, 2'si Bilgisayar Programcısı, 1'si Harita Mühendisi, 1'i Endüstri Mühendisi pozisyonunda istihdam edilecek.

Yayımlanan ilanda personel alımı başvurusu ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerinde talebimiz Açık İş İlanlarında 12.12.2017 tarihinde ilan edilecek ve 10 gün ilanda kalacaktır. Talebimiz ilan edildikten sonra ilanda belirtilen şartları taşıyan adaylar, başvurularını Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerine yapacaktır."

temsan personel ilanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.