EBA TV 23 Nisan Perşembe tatil mi? Ders var mı

EBA TV 23 Nisan Perşembe tatil mi? Ders var mı
Milyonlarca öğrencinin ders gördüğü EBA TV faaliyetlerine devam ederken 23 Nisan Perşembe günü kutlanacak olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda tatil olup olmadığı da araştırılmaya başlandı. Peki EBA TV 23 Nisan'da tatil mi? İşte yanıtı...

Türkiye'nin kararlılıkla mücadele ettiği koronavirüs sürecinde okullar da temasın en fazla bulunduğu yerlerden biri olması sebebyile kapatılmıştı. Yerine ise televizyonda kurulan 3 kanal ve birçok öğretmenle başlayan EBA TV eğitim süreci başlamıştı. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri müfredat dahilindeki konulardı televizyonda izleyerek öğreniyordu. Hatta dün ulusa seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan da ilginin çok yüksek olduğundan bahsetti. Öğrenciler şimdi 23 Nisan Perşembe günü tatil olup olmadığını öğrenmek istiyor. Ders yapılacak mı yapılmayacak mı soruları da gündemde. Detaylar haberimizde.
 


EBA TV 23 Nisan Perşembe tatil mi?

Türkiye'nin coşkuyla kutladığı bayramlardan biri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı aynı zamnda resmi tatildir. Birçok kişi eğitimlerin televizyondan verilmesinden dolayı tatil yapılmayacağını zannediyordu ancak kural aynen devam edecek. Perşembe günü ders yapılmayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum