Meriç Müldür Fenerbahçe'nin mayıs ayı seçimlerini değerlendirdi

Meriç Müldür Fenerbahçe'nin mayıs ayı seçimlerini değerlendirdi
Öğrenciler ile profesyonellerin bir araya geldiği Arel Medya, YouTube’da yayına başladığını açıkladı. Spor yazarı Meriç Müldür ilk yayınında, Fenerbahçe'nin mayıs ayı seçimlerini değerlendirdi.

TV Arel’de “Meriç Müldür ile Birebir” programında Fenerbahçe’nin Mayıs ayındaki seçimlerini değerlendiren spor yazarı Meriç Müldür, “Ali Koç’un karşısına çok ciddi bir aday hazırlıyorlar” dedi.

Sezona yaptığı transferlerle büyük bir hızla giren Fenerbahçe, eleştirilerin hedefinde… Geçen yıl ortaya konan kötü performansın ardından taraftarlar bu yıl da hüsrana uğramak istemezken, Erol Bulut ve yönetim tarafın eleştiri oklarını yönelttiği ilk yer oldu.

Teknik direktör değişikliğinin tartışıldığı sarı lacivertli takımda bir konu ise Mayıs 2021’deki seçimler. TV Arel’de ilk bölümü yayınlanan “Meriç Müldür ile Birebir” programında seçimleri değerlendiren spor basınının önemli isimlerinden Meriç Müldür, “Ali Koç’u başkanlık koltuğuna getiren kongre üyeleri, şimdi de bir başka ismi o makama taşımak istiyor. Kısa süre sonra en azından kulislerde ismi netleşecek bu kişiye önemli bir destek var” ifadelerini kullandı. Ali Koç, 3 Haziran 2018’de başkanlığı Aziz Yıldırım’ın 4 bin 644 oyuna karşı aldığı 16 bin 92 oyla Fenerbahçe başkanı olmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.