1 Ocak 2019 Salı Altın Fiyatları - Çeyrek, cumhuriyet, gram ve yarım altın kaç lira

1 Ocak 2019 Salı Altın Fiyatları - Çeyrek, cumhuriyet, gram ve yarım altın kaç lira
Yeni yılla birlikte ekonominin en çok merak edilen konularından biri yine altın oldu. Çeyrek, cumhuriyet, gram ve yarım altın kaç lira sorusunun cevabı burada.

Yatırımcıların ve vatandaşların internetten anlık olarak takip ettiği ve seyre göre parasını yatırmaya karar verdiği altın bugün de önemli bir gündemle karşımızda. 2019'un ilk günü olması sebebiyle milyonlarca kişi güncel altın fiyatları yazarak sonuç elde etmeye çalışıyor. Ayrıca çeyrek altın, gram altın, cumhuriyet altını ve yarım altın için büyük rağbet var. Peki altın kaç lira? Çeyrek, cumhuriyet, gram ve yarım altın fiyatları...

2019 bugün başladı ve 00.00'dan itibaren yeni senede altın zamlandı mı? sorusu da soruluyor. Gram altından cumhuriyete kadar birçok yelpazede altın fiyatları sorgulanıyor. Araştırmalar binlerce hatta milyonlarca kişiyi etkileyebileceği için anlık olarak takip edilen altın fiyatları güncel haliyle haberimizde yer alıyor.

1 OCAK GÜNCEL ALTIN FİYATLARI
ÇEYREK ALTIN: Piyasalarda 355 lira civarında satılan çeyrek altının alış fiyatı ise 347 lira seviyelerinde.

GRAM ALTIN: Altının gram fiyatı, bugüne düşüş trendiyle başladı. Altının gram fiyatı şu an itibariyle 217,80 lira seviyelerinde işlem görüyor.

CUMHURİYET ALTINI: Piyasaların gözdesi Cumhuriyet altını 1,442 liradan alınırken 1,464 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN: Vatandaşların güncel fiyatını merak ettiği bir diğer altın türü ola yarım altın da 711 lira civarından işlem görmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.