Altın bugün kaç lira? Yatırımcılar ve vatandaşlar soruyor

Altın bugün kaç lira? Yatırımcılar ve vatandaşlar soruyor
Son dakika altın fiyatları herkes tarafından takip ediliyor. Yatırım olarak tercih edenlerden düğünlerde takmak isteyen binlerce kişi 'Altın kaç lira?' sorusunu soruyor. İşte çeyrek altın fiyatları...

Altın piyasasındaki son durumu öğrenmek isteyen kişiler internette birçok sorgu gerçekleştiriyor. En doğru yatırımı yaparak parasına para katmak amacında olan yatırımcılar ve vatandaşların en çok ilgi gösterdiği ürünlerin başında çeyrek altın geliyor. Bunun yanısıra gram altın, yarım altın ve cumhuriyet altını kaç lira sorusunu soranlar da var.

Piyasaların açılmasıyla birlikte sabah saatlerinden itibaren araştırılan altın güne nasıl başladı sorusunun yanıtını verdi. 22 lira seviyesinden start alan altın fiyatlarında güncel ücretler de sorgulanıyor. Peki, 17 Ocak tarihli altın fiyatları ne kadar oldu? İşte, gram ve çeyrek altın fiyatları hakkında bazı bilgiler

ALTIN FİYATLARI 17 OCAK PERŞEMBE GÜNÜ NE KADAR?

İşte, günün ilk saatlerinde alınan güncel altın fiyatları bilgisi;

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Son günlerdeki dalgalanmalar dolayısıyla yatırımcının yakın takibinde yer alan çeyrek altın, 17 Ocak Perşembe günü 368 TL'den satılıyor.

GRAM ALTIN KAÇ LİRA?

Altının gram fiyatı, işlem gününe düşüşle başlamasının ardından gram altının satış fiyatı 223 TL dolaylarında seyrediyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi Cumhuriyet altını ise 1.459 liradan alınıp 1.474 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Vatandaşların güncel fiyatını merak ettiği bir diğer altın türü olan yarım altın ise 737 TL'den işlem görmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.