Doğalgaz faturası taksitle ödenebilecek | Anlaşmalı bankalar listesi

Doğalgaz faturası taksitle ödenebilecek | Anlaşmalı bankalar listesi
Son günlerde en çok konuşulan gündem maddelerinden biri olan doğalgaz faturaları için İGDAŞ'tan yeni bir uygulama faaliyete geçirildi. Vatandaşlar artık faturalarını taksitle ödeyebilecek. Peki doğalgaz faturası taksitle nasıl ödenir? Anlaşmalı bankalar listesi haberimizde.

Yapılan zamlarla içinden çıkmaz bir hale geldiği ve büyük bir zorluk yaşattığı yönünde tepki gösterilen doğalgaz faturaları için vatandaşlar isyan etmişti. Kış günlerinde en temel ihtiyaçlarından biri olan ısınmanın pahalılığından dolayı yararlanamadıklarını dile getiren binlerce vatandaşa İGDAŞ'tan iyi haber geldi. Buna göre İBB iştirakı İGDAŞ, anlaşmalı bankalar aracılığı ile ödemelerin taksitle yapılabileceğini açıkladı. Faturalar 13 banka aracılığı ile faizsiz taksitle ödenebilecek.
 


Taskitle doğalgaz faturası ödenen bankalar

Kampanyada Akbank, İş Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası ve Yapı Kredi Bankası 100 lira üzeri olan faturalara vade farksız kredi kartına üç taksit uyguluyor. Kuveyt Türk Katılım Bankası 100 lira ile 2 bin lira arası, Vakıfbank 100 lira ile 20 bin lira arası faturaları üç taksite bölüyor. Alternatif Bank, Denizbank, Garanti Bankası, Şekerbank, TEB bir alt sınır olmaksızın tüm faturalara, QNB Finansbank ise 3 bin liraya kadar faturalara vade farksız kredi kartına iki taksit uyguluyor. Halkbank ise 100 lira ile 50 bin lira arası faturalara dört taksit uyguluyor.


Amaç hayatı kolaylaştırmak

İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen şunları söyledi: “Havaların soğumasıyla birlikte, doğalgaz tüketimleri de artmaya başladı. Biz de abonelerimizin artan ısınma giderlerini kolayca ödemelerini sağlamak amacıyla taksit kampanyası başlattık. Bankalarla görüşmeler yaparak kampanyamıza katılımlarını sağladık. Amacımız, abonelerimizin hayatını kolaylaştırmak.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum