İslam Memiş altın yatırımcısını uyardı, alım yapılacak tarihi açıkladı!

İslam Memiş altın yatırımcısını uyardı, alım yapılacak tarihi açıkladı!
Piyasalara dair yaptığı tahminlerle bilinen yatırım uzmanı İslam Memiş’ten altın fiyatlarına dair yeni açıklama geldi.

Cansev Temuçin - Altın yatırımcıları ve altının bozdurmak isteyenler dikkat! İslam Memiş’ten son dakika uyarısı geldi… Altın fiyatlarının zirve yapacağı tarihi açıklayan İslam Memiş alım yapılması gereken zaman dilimlerini de belirtti.

Piyasaların son durumunu yorumlayan İslam Memiş çarpıcı açıklamalara imza attı. Altının ons fiyatı ve gram altın fiyatları ile ilgili konuşan Memiş, altın tahminini açıkladı.

İşte gram altında beklenen zirve fiyat

Faiz kararı sonrası piyasalarda yaşanan dalgalanmalar üzerinden değerlendirmede bulunan İslam Memiş, gram altında 1.580 TL ile 1.630 TL arasındaki tutarların geçerliliğini koruduğunu belirtti. Gram altında 1.680 TL hedefi bulunduğunu tekrarlayan Memiş, 1.750 TL rakamını da telaffuz ederek yatırımcıları uyardı.

İslam Memiş, altının zaman zaman yatırımcısına alım fırsatları tanıyacağının altını çizdi.

Alım fırsatına dikkat çekti

İslam Memiş’in altın fiyatlarına dair tahmininde şu ifadeler yer aldı: “Dolar nereye, gram altın oraya. Bin 600 lira seviyesinden kapanış yapmıştı. Bin 580-Bin 630 lira aralığı geçerliliğini koruyor. Hedef önce bin 680 devamında bin 750 lira. Zaman zaman alım fırsatları verecektir. Şu an boğa piyasasında. Yılın bitmesine beş ay var. Bu süreç içinde yeni alım yapacakların dikkat etmesi gerekiyor. TL ile dolar ve gram altın karşısında farklı enstrümanların alım fırsatı vereceğini söyleyebilirim.

Ons altın fiyatları

Ünlü piyasa uzmanı ons altın fiyatlarına dair ise şu tespitlerde bulundu: Ons altın, bin 920 dolar seviyesinden kapanış yapmıştı. Bin 893 dolar seviyesi test edilmişti. Orta ve uzun vadede görünüm pozitif. Bu hafta tepki yükselişini bin 960 dolara kadar sürdürebilir. Bin 860-bin 960 dolar aralığını takip etmeye devam.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.