Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı başvurusu kabul edildi

Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı başvurusu kabul edildi
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı başvurularını kabul etti.

YSK'nin internet sitesinde yayımlanan karara göre, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde uygulanacak seçim takvimi kapsamında, 23 Mart Perşembe günü saat 17.00'ye kadar siyasi partilerce Yüksek Seçim Kuruluna yapılan başvurular incelendi.

ADAYLIK BAŞVURULARI KABUL EDİLDİ

AK Part ve MHP grupları tarafından aday gösterilen Recep Tayyip Erdoğan ile CHP ve İyi Parti grupları tarafından aday gösterilen Kemal Kılıçdaroğlu'nun başvuru evrakları incelendi, herhangi bir eksiklik olmadığına karar verildi.

Böylece, Cumhurbaşkanı adaylığına başvuran Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun başvuruları oy birliğiyle kabul edildi. 

MUHARREM İNCE 100 BİN İMZAYA ULAŞTI

Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce 100 bin imzayı topladı ve 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri için belirlenen sınırı geçti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan İnce, "Teşekkürler Türkiye, Teşekkürler Memleketin Güzel İnsanları, Teşekkürler Evlatlarım  100 bin imza TAMAM Rehavet yok, pazartesi saat 20.00’ye kadar imza vermeye DEVAM." diye yazdı.

İNCE'DEN KILIÇDAROĞLU YANITI

Kendisine yöneltilen, "Kılıçdaroğlu ile görüşecek misiniz?" sorusuna yanıt veren İnce, "Bir gazeteci yazmış, görüşmeler varmış... Tamamen palavra. Benimle iletişim kuran olmadı. Görüşme talebi olmadı. Nokta." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.