TCG Anadolu'ya boğaz geçişinde yunuslar da eşlik etti

TCG Anadolu'ya boğaz geçişinde yunuslar da eşlik etti
Dünyanın ilk SİHA gemisi ve Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu'nun İstanbul Boğazı'ndan geçişi sırasında yunusların eşlik ettiği anlar görüntülendi. 

DHA- Dünyanın ilk SİHA gemisi ve Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu, İstanbul Boğazı'ndan Karadeniz'e geçerek halkı selamladı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın “Avara" komutunun ardından Sarayburnu limanından ayrılan TCG Anadolu, Dolmabahçe Çalışma Ofisi açıklarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 21 pare top atışı ve çımariva ile selamladı.

Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı uçaklarla helikopterlerin de eşlik ettiği Boğaz geçişi sırasında renkli görüntüler de yaşandı. Diğer gemiler tarafından çalınan düdüklerle selamlanan TCG Anadolu, Boğaz'ın iki yakasında toplanan vatandaşlar tarafından ilgiyle izledi.

TCG ANADOLU'YA YUNUSLAR DA EŞLİK ETTİ 

TGG Anadolu'ya, İstanbul Boğazı geçişi sırasında yunusların eşlik ettiği anlar da görüntülendi. Bakan Hulusi Akar da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefon görüşmesini TCG Anadolu gemisindeki askerlere telsizle dinletiği görüldü. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.