19 Mayıs 2023 Cuma Toplu taşıma (metro, Marmaray, tramvay) ücretsiz mi?

19 Mayıs 2023 Cuma Toplu taşıma (metro, Marmaray, tramvay) ücretsiz mi?
19 Mayıs 2023 Cuma gününe denk gelmesiyle pekçok kişi tatil yapma fırsatıyla 19 Mayıs 2023 günü toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağını merak ediyor. Peki toplu taşımalar bedava mı? Yanıtı haberimizde..

Necdet Oktay Apaydın- 19 Mayıs 2023 günü Cuma gününe denk gelmesiyle pekçok vatandaş tarafından tatil yapmak için büyük bir fırsat. Peki 19 Mayıs 2023 Cuma günü toplu taşımalar bedava mı? Ücretsiz mi? Detaylar haberimizde..

19 Mayıs 2023 toplu taşıma ücretsiz mi?

1 Mayıs'ta Ulaştırma Bakanlığı tarafından 19 Mayıs'ta Bakanlık tarafından yapılan metroların ücretsiz olacağı açıklanmıştı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca yürütülen Gayrettepe - İstanbul Havalimanı metrosu, Marmaray, Başkentray ve İzban seferleri ücretsiz olacak.

19 Mayıs 2023 toplu taşıma bedava mı?

İstanbul, Ankara, İzmir'de toplu taşımanın ücretsiz olmasına yönelik açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada metro, metrobüs, Marmaray ve otobüsler ücretsiz hizmet verecek. Ücretsiz ulaşım saat 00:00'da son bulacak. İBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada kişiselleştirilmiş İstanbulkartını entegre edenler sadece bu hizmetten faydalanabilecek. Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğünce yapılan açıklamada ise otobüs, Ankaray, metro ve teleferikler ücretsiz hizmet verileceği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.