2023 Cumhurbaşkanlığı Kabinesi değişiyor mu? Büyük sürprizler var! İşte o tarih..

2023 Cumhurbaşkanlığı Kabinesi değişiyor mu? Büyük sürprizler var! İşte o tarih..
Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin açıklanacağı tarih belli oldu. Yeni kabinede büyük değişiklikler yaşanması bekleniyor.

Cansev Temuçin - 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci turunun kesin olmayan sonuçlarının açıklanmasının ardından yeni kabine çalışmaları hız kazandı. Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından 2023 Cumhurbaşkanı Kabinesinin nasıl şekilleneceği merak konusu oldu. Peki yeni kabinede kimler var, hangi isimler bakanlık koltuklarında yer alacak.

Gazeteci Candaş Tolga Işık’ın aktardığı bilgilere göre, yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 2 Haziran Cuma günü açıklanacak ve yeni kabinede çok sürpriz isimler olacak. Kulis bilgilerini aktardığını açıklayan Işık, eski kabiden iki kişinin ise görevlerine devam edebileceğini sinyalini verdi.

Candaş Tolga Işık’ın kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı: “Yeni Bakanlar Kurulu cuma günü açıklanacak. Çok büyük sürprizler var. Eski kabineden sadece 2 kişi devam edebilir ama o da net değil. Tamamen yeni bir Bakanlar Kurulu ihtimali çok kuvvetli. Kulisleri toparlayıp yazacağım…”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.