Kabine Toplantısı bu hafta var mı, ne zaman yapılacak? İşte muhtemel kabine toplantısı tarihleri..

Kabine Toplantısı bu hafta var mı, ne zaman yapılacak? İşte muhtemel kabine toplantısı tarihleri..
28 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanı seçiminin bitmesiyle gözler kabineye çevrildi. 13. dönem Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan kabineyi ne zaman toplayacak? Kabine Toplantısı bu hafta var mı? Kabine ne zaman açıklanacak işte bu soruların yanıtı haberimizde.

Necdet Oktay Apaydın- Dün akşam 2.turu yapılan tarihi 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin oy sonuçlarının açıklanmasıyla tekrar Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, yeni dönemin kabinesini ne zaman açıklayacak? Erdoğan'ın kabineyi ne zaman yapacağı merak konusu? Peki Kabine Toplantısı bu hafta var mı, ne zaman yapılacak? İşte muhtemel kabine toplantısı tarihleri..

Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı bu hafta var mı, ne zaman yapılacak?

Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan, 28 Mayıs 2023 ikinci tur seçimlerinde %52,16’lık oy oranı ile 13. Cumhurbaşkanı seçilmiştir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerini kazanması ile gözler kabineye çevrildi. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi hazırlıklarının hız kazanması bekleniyor. Tekrar Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan'ın yeni kabinede hangi isimleri açıklayacağı en çok merak edilen sorular arasında.. Gündemin en çok konuşulan ve yoğun olduğu şu günlerde Erdoğan yeni kabineyi ne zaman açıklayacak? Yeni kabinede ne gibi değişikliklere gidilecek? Gündemdeki konu başlıkları ne olacak?

Yeni kabine toplantısının Haziran ayının ilk haftası açıklanması bekleniyor

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, AK Parti milletvekili ve Cumhur İttifakı ile ne zaman toplanacağı henüz belli değil. Cumhurbaşkanlığı yeni kabine toplantısının Haziran ayının ilk haftasında toplanması ve açıklama yapması bekleniyor. Kabine Toplantısı tarihi, günü ve saati açıklanması ile ilgili resmi bir açıklama yapıldığında bilgiler güncellenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.