27 Mart TOKİ Tuzla kura sonuçları açıklandı mı? Kura çıkan asil üyelerin tam listesi

27 Mart TOKİ Tuzla kura sonuçları açıklandı mı? Kura çıkan asil üyelerin tam listesi
TOKİ Tuzla 27 Mart kura çekimi sonuçları bekleniyor. Kura sonuçları online olarak sorgulanabiliyor. İşte 27 Mart TOKİ kura çıkan asil üyelerin tam listesi...

TOKİ İstanbul Tuzla kura 27 Mart öğle saatlerinde de çekimi devam ediyor. Deprem nedeniyle ertelenerek 16 Mart'ta başlayan Tuzla kuralarının 29 Mart'a kadar sürmesi bekleniyor. Kurada adı çıkan hak sahipleri 2+1, 3+1 evleri daha uygun fiyatıyla satın alabilecek. İşte 26 Mart TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi...

TOKİ 27 MART İZLEME LİNKİ

YouTube üzerinden yayınlanan 27 Mart TOKİ Tuzla kurasını izlemek için aşağıdaki linke tıklayın.

TOKİ canlı yayınlarının hepsi, yukarıda belirtilen TOKİ'nin YouTube hesabından yapılıyor. TOKİ yayınlarının hepsine, TOKİ'nin YouTube hesabındaki 'canlı' kısmına tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bütün canlı yayınlar YouTube'a kaydoluyor.

TOKİ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ NASIL SORGULANIR?

TOKİ kuraları YouTube üzerinde canlı olarak yayınlanıyor. Kurada adı çıkan kişilerin isimleri ekranda yer alıyor. Bugün engelli ve emekli kategorisinde kuralar çekildi. TOKİ kura sonuçlarını YouTube üzerinden takip edebilir veya e-Devlet, TOKİ internet sitesi aracılığıyla bilgilerinizi girerek sorgulama yapabilirsiniz. YouTube, e-Devlet, TOKİ hesabına ulaşmak için aşağıdaki bağlantılara tıklayın.

TOKİ KURA ÇEKİMİ NEREDE YAPILIYOR?

Tuzla için yapılan TOKİ kura çekimleri Tuzla Belediyesi'nde tamamlanıyor. Çatalca kurası Silivri Alibey Spor Salonu'nda; Arnavutköy, Başakşehir, Esenler ilçeleri kura çekimi ise Bağcılar Olimpik Spor Merkezi Salonu'nda tamamlanacak.

TOKİ KURA TAKVİMİ

TOKİ İstanbul kura çekimi başladı. Kuralar Arnavutköy, Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri ilçeleri için çekilecek. Toplamda 50 bin konutun hak sahipleri, kura çekimi ile belirlenecek. İşte İstanbul TOKİ kura çekimi takvimi:

16-29 Mart 2023: Tuzla 20 bin 920 konut

30 Mart 2023: Çatalca 540 konut

30 Mart 2023: Silivri Selimpaşa 200 konut

1-19 Nisan 2023: Arnavutköy, Başakşehir, Esenler 28 bin 340 konut

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.