Adalet Bakanı Tunç’tan “torpil” mesajlarına “liyakat”lı yanıt!

Adalet Bakanı Tunç’tan “torpil” mesajlarına “liyakat”lı yanıt!
Adalet Bakanı Yardımcısının torpil mesajlarının ortaya çıkmasının yankıları sürerken konuya dair Bakan Tunç’tan ilk yorum geldi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, dün akşam Fox Haber’de yayınlanan ve Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ın cep telefonuna gelen torpil mesajları gündemi değiştirmişti. AK Partili vekil Çelebi’nin de mesaj gönderdiği Adalet Bakanı Yardımcısı Can konuya ilişkin sessizliğini korurken, Bakan Tunç bugün ilk kez kameraların önüne çıkarak iddialara cevap verdi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yılmaz Tunç, Bakan yardımcısıyla ilgili basına yansıyan gelişmeleri gördüklerini ancak kendileri için önemli olan tek kriterin liyakat olduğunu söyledi.

Tunç açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

““Bakan yardımcımızla ilgili basına intikal eden hususları gördük. Tek bir isteğimiz var liyakat. Talepler her yerden gelir. Değerlendirmesini yapacak olan komisyondur. Referanslar olabilir, talepler olabilir ama değerlendirilirken liyakata bakılır. Tek meselemiz liyakattir. Bize herkes ulaşabilir, mail atabilir, cep telefonlarımıza mesaj atabilir. Değerlendirecek olan komisyonlardır. Çeşitli sınavlardan geçerler sonrasında liyakata dikkat ederiz. Talepleri alırız.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.