Mehmet Ali Çelebi’den “torpil” iddialarına yanıt!

Mehmet Ali Çelebi’den “torpil” iddialarına yanıt!
AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’den Adalet Bakanı Yardımcısı Can’dan torpil talep ettiği yönündeki iddialara yanıt.

Dün akşam Fox Haber’de Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ın telefonuna gelen torpil mesajlarının yayınlanması gündeme bomba gibi düşmüştü. Telefonda mesajları olan isimlerden biri olan AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’den konuya dair ilk açıklama geldi.

Mehmet Ali Çelebi haberin sosyal medyada büyük yankı uyandırmasının ardından, kişisel X hesabından Fox Haber’de yayınlanan görüntülerin de yer aldığı videolu bir paylaşımda bulundu. Söz konusu mesajlaşmada ismi geçen şahsın “şehit yakını” olduğunu belirten Çelebi, kanalın görüntünün ilgili kısmını yayınlamadığı iddia etti.

İşte Mehmet Ali Çelebi’nin “torpil” iddialarına cevabı:

“İzmir’den ŞEHİT BABASI R.O.’nun ricası üzerine Adalet Bakan Yardımcımız Ramazan Can’a “Mülakata giren kardeşimiz şehit yakını bilginiz olsun, takdirlerinize!” diyerek mülakatta bu konuda hassasiyet gösterilmesini istemem torpilmiş.

Şehit cenazesinden çıkıp DEM’lenmeye gidenleri, devletimize işgalci diyen Demirtaş’ı haber yapamayan FoxTV öyle buyurmuş.

Yazılı sınavı 89 olan kardeşimizin bize ihtiyacı bile yok. Bir şehit babasının ricasını sadece hassasiyet gösterilmesi için iletmek boynumuzun borcudur!

Satırın altında “ŞEHİT YAKINI” da yazıyor ama FOX tilkilik yapıp yayınlamıyor, hatta kapatıyor!

İsteyen gazetecilere gösterelim!!!”

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.