Adnan Oktar'ın mutfak gideri şoke etti

Adnan Oktar'ın mutfak gideri şoke etti
Adnan Oktar ve kediciklerinin yaşadığı Çengelköy'deki lüks villasının aylık meyve masrafının 30 bin TL olduğu ortaya çıktı.

Adnan Oktar'ın yanında 10 yıl duran Ümit Kuruca'dan şoke eden açıklamalar geldi. Kuruca, Adnan Oktar'ın evinin mutfak masrafının çok fazla olduğunu söylerken, müritlerinin çokluğu nedeniyle herşeyin kasa kasa geldiğini belirtti.

Meyve masrafı 30 bin TL
Kuruca yaptığı açıklamada "Villada kalan müritlerin hepsinin temizlik, bahçe bakımı, ihtiyaçların karşılanması gibi çeşitli sorumluluk alanı var. Mutfak ihtiyaçlarını karşılayan müritler, Çengelköy'de belirli esnaflardan alışveriş yapıyor. İlaçlar da hep aynı eczaneden alınıyor. Haftada iki defa manava giden müritler kasa kasa meyve ve sebze alıyor. Ay sonu toplu fatura kesilip ödeme yapılıyor. Oktar'ın yaşadığı villanın sadece aylık manav masrafının 30 bin lira olduğu ifade ediliyor." dedi. Toplam mutfak masrafının 100 bin TL'yi bulduğunu söyleyen Ümit Kuruca, "Evin masrafları çok fazlaydı. Müritlerin sayısı çok olduğu için her şey kasa kasa gelirdi. Asla belirlenen esnafın dışında kimseden alışveriş yapılmazdı. İlacı bile belirlenen eczaneden alırdık. İçeride yüzlerce kamera var. Hepsi gece gündüz çalışırdı. Yüksek miktarda elektrik parası geliyordu. Sadece villanın mutfak ve diğer giderleri aylık 100 bin lirayı geçiyordu" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.