Ahbap Derneği kurucusu, sanatçı Haluk Levent'ten açıklama: 'Kendimi anlatmaktan yoruldum'

Ahbap Derneği kurucusu, sanatçı Haluk Levent'ten açıklama: 'Kendimi anlatmaktan yoruldum'
11 ilde meydana gelen büyük depremde deprem bölgelerine giderek yardımlarda bulunan sanatçı Haluk Levent; süreç hakkında kendisine sıkça yöneltilen soruları cevapladı. Yöneltilen sorular ve mesaj yoğunluğu nedeniyle işlerini yürütemeyen Levent; "Herkese kendimizi anlatmaya çalışmaktan yoruldum. Bundan sonra tüm açıklamalar Ahbap Derneği Yönetim Kurulu tarafından ahbap hesabından yapılacaktır. Hiç sağlıklı bir dönemden geçmiyorum" dedi.

6 Şubat'ta  meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem 11 il'i etkisi altına aldı. Çokça yıkıma neden olan depremdeki mağdur vatandaşlara yardım amacıyla kurucusu olduğu AHBAP derneğiyle birlikte ünlü sanatçı Haluk Levent deprem bölgelerine yardım götürerek, arama kurtarma çalışmalarına da yardımda bulundu. Bu süreçte Haluk Levent eleştiri yağmuruna tutuldu.

HALUK LEVENTTEN AÇIKLAMA: "BİZLERDEN RAPOR İSTEYENLERE 24 MART'TA AÇIKLAYACAĞIZ"

 Yöneltilen eleştirilerin ardından, İçişleri bakanlığına derneğinin incelemesi konusunda çağrıda bulunan Haluk Levent AHBAP'a yapılan para bağışları gerekçesiyle Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği tarafından incelemeye alındıklarını duyurdu. Bu süreçte kamuoyuna 24 gün izin istediklerini duyuran ünlü sanatçı Levent Twitter üzerinden "Bizlerden hesap isteyen 'ne yaptın açıklasana' diyen Twitter'daki hesaplara şunu söyleyeyim. Bizler 24 Mart'ta ilk denetim raporunu açıklayacağız. Sizin savunduğunuz dernek ya da kurumların da 24 Mart'ta denetim raporunu açıklamalarını ısrarla istemenizi öneriyorum"  açıklamasında bulundu.

"SAĞLIKLI BİR DÖNEMDEN GEÇMİYORUM"

Kamuoyunun kafasında soru işareti kalmaması hususunda önerilerde bulunan ve toplumun güvenini sarsmamak husunda Twitter üzerinden açıklama yapan Haluk Levent, "Ve sorunun çözümünü buldum. Bir televizyon kanalında şöyle 2-3 saatlik bir canlı yayın yapalım. Özellikle 24 Mart'ta açıklayacağımız denetim raporundan sonra eski yeni ne kadar soru var ise sorulsun. Tek tek yanıtlayayım. Hem zamanımızı yitirmeyelim hem de o gün herkes cevabını alsın. Yine kızıyorum kendime. Hiç sağlıklı bir dönemden geçmiyorum' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.