Ahmet Ercan ile Naci görür karşı karşıya geldi: 'Bir tane kanıt gösterin size inanayım'

Ahmet Ercan ile Naci görür karşı karşıya geldi: 'Bir tane kanıt gösterin size inanayım'
Yer Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “İstanbul’da her an deprem olacağını gösteren bir tane kanıt gösterin size inanayım! Siz böyle söyledikçe siyasetçiler ile mütahhitler sizin sözlerinizi kullanıp oy ile para devşiriyorlar” dedi.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Türkiye'de yaşanan depremlere ilişkin uyarılarını sürdürüyor. Özellikle uyarılarında İstanbul'a dikkat çeken Görür, geçtiğimiz ayda "İstanbul’da kesinlikle 7’den büyük deprem olacak" demişti.

Öte yandan Görür, Türkiye'nin her metrekaresinin ciddi 7 ve üzeri deprem üreteceği potansiyelde bir ülke olduğuna dikkat çekerek kentlerin depremlere karşı hazırlıklı hale getirilmesi gerektiğine dair uyarılarını yinelemişti.

Yer Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İstanbul’da her an deprem olacağına dair yapılan açıklamalara karşı çıktı. "Bir tane kanıt gösterin size inanayım" diyen Ercan, bu tür söylemleri siyasetçiler ile müteahhitlerin kullandığını ve oy ile para devşirdiklerini söyledi.

Ercan sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu paylaşımda bulundu:

"İstanbul’da her an deprem olacağını gösteren bir tane kanıt gösterin size inanayım! Siz böyle söyledikçe siyasetçiler ile müteahhitler sizin sözlerinizi kullanıp oy ile para devşiriyorlar. İnşaat ülkeye katma değer üretmeyen ölü yatırımdır. Yatırım sanayiye kaymalı. Lütfen."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.