AİBPA toplantısı virüs sebebiyle iptal edildi

AİBPA toplantısı virüs sebebiyle iptal edildi
Bu hafta sonu Antalya'da yapılması planlanan Akdeniz İçin Birlik Parlamenter Asamblesi (AİBPA) Genel Kurul toplantısı koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle iptal edildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, bu hafta sonu Antalya'da yapılması planlanan Akdeniz İçin Birlik Parlamenter Asamblesi (AİBPA) Genel Kurul toplantısının koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle iptal edilmesiyle ilgili, "Virüsle ilgili bütün dünyada ciddi bir sıkıntı var. Yurt dışından gelecek birçok kişinin temas edeceği bir ortamdı. Türkiye'ye girişleriyle ilgili problem olabilir, virüsle ilgili tablo değiştikten sonra yapacağız" dedi.

'Virüsle ilgili bütün dünyada ciddi bir sıkıntı var'
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Ankara'da Kocatepe Camii'nde katıldığı cenaze namazından sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Meclis Başkanı Şentop, bu hafta sonu Antalya'da yapılması planlanan Akdeniz İçin Birlik Parlamenter Asamblesi (AİBPA) Genel Kurul toplantısının koronavirüs salgını nedeniyle iptal edildiği iddialarıyla ilgili, "Tabi bu virüsle ilgili bütün dünyada ciddi bir sıkıntı var. Yabancı misafirlerimiz katılacaktı. Zaman geçtikçe, olaylar artınca biz istişarelerimizi yaptık ve toplantıyı ertelemenin doğru olacağına karar verdik. Türkiye'ye girişleriyle ilgili problem olabilir, gelmekte çekinenler vardı. Çünkü yurt dışından gelecek birçok kişinin temas edeceği bir ortamdı. Virüsle ilgili tablo değiştikten sonra yapacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.