AK Parti Esenyurt'ta aday adayları buluştu

AK Parti Esenyurt'ta aday adayları buluştu
AK Parti'den Esenyurt Belediye Başkanı olarak aday adaylığını açıklayan 19 isim, Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer'in ev sahipliğinde düzenlenen tanıtım toplantısında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimi için aday adayı tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Programa AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer, Kadın Kolları Başkanı Harika Yıldırım Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akdoğan, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve Esenyurt Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan aday adayları katılım sağladı.

Başkan Harun Özer, "Salondaki muhteşem birlikteliği adayımız açıklandıktan sonra kampanya döneminde aynı şekilde sahaya yansıtarak, Esenyurt Belediyesi'ni Cumhur İttifakı'na, AK Parti’ye tekrar kazandıracağız inşallah" dedi.

Programın devamında Abdullah Sadıksoy, Abdurrahman Ada, Aytaç Aydın, Cesim Erdoğan, Fethi Kaya, Fatih Taşdemir, Gazanfer Karakaş, Gürbüz Süleymanoğlu, Hamit Şahin, Hamit Öncü, Kadir Çakır, Kerem Yıldız, Mustafa Akboğa, Metin Toprak, Murat Özden, Savaş Taşkın, Sedat Sayımoğlu, Sıraç Susuz ve Togay Çoban olmak üzere 19 aday adayı kısaca kendilerinden bahsederken aynı zamanda birlik ve beraberlik mesajları verdi.

İlgili Haberler

Kaynak:DAMGA GAZETESİ - BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.