AK Partili aday adayı Erdoğan'la Katar'da!

AK Partili aday adayı Erdoğan'la Katar'da!
31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Büyükçekmece Belediye Başkanı aday adayı olan Hatice Bozdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Katar gezisinde karşılayan heyet arasında yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin daveti üzerine Katar’a gitti. Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı’na katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TC-TRK özel uçağı ile Katar’ın başkenti Doha’ya indi. Erdoğan’ı Doha’daki havalimanında karşılayanlar arasında ise ilginç bir isim dikkat çekti. AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan aday adayı Hatice Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Katar'da temaslarda bulundu

Eski AK Parti Büyükçekmece ilçe başkanı olan ve geçtiğimiz günlerde yerel seçimlerde AK Parti’den Büyükçekmece Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayan Hatice Bozdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Katar gezisinde eşlik eden isimler arasında yer aldı.

Hatice Bozdağ’ın, Erdoğan’ın uçaktan inmesinin ardından onu karşılayan isimler arasında olduğu görüldü.

Bozdağ'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte Katar'a giden heyet içerisinde yer alması Büyükçekmece'deki muhtemel aday olacağı iddialarını güçlendirirken, ilçe siyasetinde de gündem yarattı.

hatice-bozdag-buyukcekmece-belediye-baskan-aday-adayi-oldu-1701096695.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.