AK Partili başkandan Erdoğan'a: Allah çocuklarımın ömründen alıp size versin

AK Partili başkandan Erdoğan'a: Allah çocuklarımın ömründen alıp size versin
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ulubey İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Turap Yüksel arasında gerçekleşen diyalog sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinin Ordu il, ilçe ve belediye başkanları ile düzenlediği toplantıda söz alan Ulubey İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Turap Yüksel'in sözleri tepki çekti.

Toplantıda Yüksel Erdoğan'a hitaben “Sizinle yüz yüze konuştuğumuzda tek bir cümle söylemek istiyordum. Rabbim benim çocuklarımın ömründen alsın sizin ömrünüze versin” ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine Yüksel'in sözlerini yarıda kesen Erdoğan, “Yok, onların ömrüne ihtiyacımız var” şeklinde yanıt verdi. Erdoğan'ın bu söylemine karşılık Yüksel devamında “Ama sizin ömrünüze bizim daha çok ihtiyacımız var sayın Cumhurbaşkanım” şeklinde konuştu.

Bu anları sosyal medyada paylaşan Yüksel, "Kutlu Davamız AK Partimizin Saygıdeğer Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyetimizin Cumhurbaşkanı, Dünya Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Ulubeyli hemşerilerimizin selam ve sevgilerini iletip, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ordu'da ve Ulubey'de en yüksek oyu almak için, gece gündüz demeden çalışacağımıza söz verdik" ifadelerini kullandı.

Görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından AK Partili başkanın "Benim çocuklarımın ömründen alsın sizin ömrünüze versin" sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki yağdı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.