Akşener Afyon’da ne açıklayacak? Meral Akşener’in Afyon mitingi ne zaman, saat kaçta? Meral Akşener Afyon canlı izle 26 Ağustos

Akşener Afyon’da ne açıklayacak? Meral Akşener’in Afyon mitingi ne zaman, saat kaçta? Meral Akşener Afyon canlı izle 26 Ağustos
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Afyon’da yapacağı konuşmanın tarihi ve başlayacağı saat kadar parti liderinin yapacağı açıklamaların içeriği de merak ediliyor.

İYİ Parti lideri Meral Akşener’in Afyonkarahisar’da yapacağı konuşma siyaset kulislerinde merakla bekleniyor. Akşener’in Büyük Taarruz’un 101. yılı nedeniyle 26 Ağustos 2023 günü Afyonkarahisar’da olacağı biliniyor. Burada bir konuşma yapacağı açıklanan İYİ Parti liderinin söyleyecekleri ise büyük merak konusu. Akşener, İYİ Parti’nin yerel seçimlerde yoluna tek başına devam edeceğine ilişkin bir açıklama yapacak mı? Millet İttifakı’nın resmen sona erdiğini ilan edecek mi? Üçüncü yol tartışmalarına yanıt verecek mi? Peki Meral Akşener’in İYİ Partililer tarafından “Türk siyasetinde önemli bir başlangıç” olarak adlandırılan Afyon konuşması saat kaçta başlayacak, canlı yayınlanacak mı? Akşener Afyonkarahisar konuşmasında neyi açıklayacak? İşte merak edilenler…

Meral Akşener Afyon konuşması ne zaman?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 26 Ağustos 2023 Cumartesi günü Büyük Taarruz'un 101'inci yıl dönümü nedeniyle düzenlenecek etkinlikler kapsamında Afyonkarahisar’a gidecek. Burada bir konuşma yapacak olan Meral Akşener’in Afyon Kapalı Spor Salonu’nda dinleyicilere sesleneceği açıklandı.

Akşener Afyon mitingi saat kaçta, nerede?

Meral Akşener’in Afyonkarahisar konuşmasının 26 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00’da başlaması planlanıyor.

“Türk siyasetinde önemli bir başlangıç”

Bilindiği gibi İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu daha önce yaptığı bir açıklamada, "Özellikle 26 Ağustos'a dikkat çekiyorum, burada yapılacak önemli açıklamaların Türk siyasetinde önemli bir başlangıç olacağını da ifade etmek istiyorum" diyerek büyük merak uyandırmıştı.

Meral Akşener neyi açıklayacak?

Tüm bu gelişmeler ışığında İYİ Parti lideri Meral Akşener’in Afyonkarahisar’da yapacağı konuşmanın içeriği de merak konusu olmaya devam ediyor.

Akşener’in konuşmasında Millet İttifakı’nın resmen sona erdiğine dair bir açıklama yapıp yapmayacağı sorgulanırken, yerel seçimlerde İYİ Parti’nin takınacağı tutuma ilişkin bir değerlendirme yapabileceği de öngörülüyor.

Öte yandan yine Akşener’in son günlerde sıkça dile getirilen “üçüncü yol” ile ilgili bir yorumda bulunup bulunmayacağı da merakla bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum