Altı parti anlaştı

Altı parti anlaştı
Muhalefet, güçlendirilmiş parlamenter sistem önerisi için TBMM’de buluşacak. Altı parti, bakanların milletvekilleri arasından seçilmesi, başbakan ile bakanların sorumluluklarının artırılması konularında anlaştı

Esenler Belediyesi’nin yaklaşık 10 yıldır sürdürdüğü ve yeni doğan bir bebeğin ihtiyacı olan tüm malzemeleri içinde bulunduran bir çantanın da hediye edildiği ‘Esen Bebe’ projesi yeni bir boyut daha kazandı. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Medikal Direktör Yardımcısı Öğr. Üyesi Dr. Necdet Özçelik, Medipol Üniversitesi Hastanesi İşletme Müdürü Fatma Üstün Akın, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Buket Yeşilbaş’ın bulunduğu toplantıda yeni iş birliği için imzalar atıldı. Esen Bebe projesi kapsamında, Esenler’de ikamet eden anne adaylarına, hamileliklerinin 28. haftasından başlayarak, bilinçli bir anne olmalarını desteklemek için Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve Esenler Medipol Üniversitesi Hastanesi iş birliği ile “Anne Oluyorum” eğitimleri düzenliyor. Projeye katılan tüm anne adaylarına ‘Anne Oluyorum’ eğitimleri de verilmeye başlandı.

Anne adayları için eğitim

“Anne Oluyorum” eğitimleri ile annelere hamilelik ve lohusalık döneminde, bebeklerine ise 6. ayına kadar, ücretsiz ve kapsamlı bir anne-bebek desteği veriliyor. “Anne Oluyorum” eğitimleri her ayın ilk cumartesi günü başlayarak, 4 hafta sürüyor. Sadece cumartesi günleri olan eğitimler; pandemi nedeni ile anne adaylarının sağlıkları göz önüne alınarak, Zoom üzerinden 12.00-16.00 saatleri arasında yapılıyor. Bugüne kadar 30 bin anneye veya anne adayına destek veren Esen Bebe projemiz hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için projemizinweb sayfasını inceleyebilir, bu hizmetten yararlanmak için belediyemizle iletişime geçebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.