Anneler Günü ne zaman 2023? Anneler Günü mayısın kaçında?

Anneler Günü ne zaman 2023? Anneler Günü mayısın kaçında?
Her sene mayıs ayında kutlanan Anneler Günü, 2023 senesinde hangi güne denk geliyor? 2023 Anneler Günü hangi gün?

Fatma Müge Yücetürk - Her sene kutlanan en önemli ve özel günlerden biri Anneler Günü oluyor. Yılın beşinci ayının gelmesiyle birlikte vatandaşlar, Anneler Günü heyecanını yaşamaya başladı. Annelerine, eşlerine ve sevdiklerine bu özel günde hediyeler almak ve onları kutlamak isteyenler 2023 yılında mayısın kaçında Anneler Günü’nün kutlanacağını sorgulamaya başladı. Peki mayıs ayının ikinci pazar gününe denk gelen bu özel gün 2023 senesinde hangi gün kutlanacak? Anneler Günü’nün önemi ne? 2023 Anneler Günü ne zaman? İşte Anneler Günü’nün tarihi ve en özel Anneler Günü mesajları 2023…

2023 yılının mayıs ayının ikinci pazarında kutlanacak olan Anneler Günü, 14 Mayıs tarihine denk geliyor. 14 Mayıs 2023 Pazar günü olan Anneler Günü, annesini kutlamak isteyen kişilerin merakla beklediği bir tarih oluyor. Her ülkede farklı zamanlarda kutlanan bu özel gün, Türkiye’de her sene mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanıyor. Türkiye’de bu sene Anneler Günü ile 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi aynı tarihe denk geliyor. Bu nedenle, Anneler Günü için plan yapan kişilerin bu önemli olayı da göz önünde bulundurması tavsiye ediliyor.

anneler-gunu-1.jpg

Anneler Günü mesajları

Bu özel günde annenize ve sevdiklerinize unutulmaz bir hatıra bırakmak için hediyenin yanı sıra anlamlı sözler içeren resimli ve sözlü mesajları da gönderebilirsiniz. İşte birbirinden anlamlı, kısa, sade, özel ve anlamlı Anneler Günü mesajları…

  • Günümü aydınlatan ve hayatımı anlamlandıransın. Seninle gülümsemeden bir gün geçirmeyi hayal edemiyorum. Anneler Günün kutlu olsun!
  • Sen benim arkadaşımsın, benim ruhum, benim hayattaki etkim, mutluluğum, başarım… Sonsuza dek mutlu ol, seni seviyorum canım! Anneler Günün kutlu olsun.
  • Henüz bebeğimiz olmasa da biliyorum ki dünyanın en güzel annesi olacaksın. Canım sevgilim anneler günün kutlu olsun.

anneler-gunu-2.jpg

  • Anne, evrenimin en parlak ve en parlak yıldızı olduğun için teşekkür ederim anne. Seni çok seviyorum, Anneler Günün kutlu olsun.
  • Büyüyen ailemize her zaman yüreğini, ruhunu ve daha fazlasını verdiğin için her zaman en iyisi için çabaladığın için teşekkür ederiz.” Meleğim anneler günün kutlu olsun, seni seviyorum.
  • Dünyanın en tatlı kaynanası, üzerimizde emeğiniz çok büyük hakkınız ödenmez, anneler gününüz kutlu olsun.
  • Büyüyen ailemize her zaman yüreğini, ruhunu ve daha fazlasını verdiğin için her zaman en iyisi için çabaladığın için teşekkür ederiz.” Meleğim anneler günün kutlu olsun, seni seviyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.