Atatürk Havalimanı'nda şüpheli araca ateş açıldı

Atatürk Havalimanı'nda şüpheli araca ateş açıldı
Polisin farkedip durdurmak istediği araç kaçmaya başlayınca ateş açıldı. İki kez tetiğe basan polis memurları şüpheli aracı yakalayamadı. Taksiciler de aracın yakalanması için seferber oldu ama başarı sağlayamadılar. Otomobil olaydan yaklaşık 20 dakika sonra Şirinevler yan yolda terk edilmiş ve bir bölümü yanmış halde bulundu.

Atatürk Havalimanı’na gece saat 02.30 sıralarında 34 KU 4412 plakalı beyaz renkli bir Clio marka araç geldi. Nizamiye kapısında bulunan polisler aracı şüphe üzerine durdurmak istedi. Ancak araç durmayınca yöneldiği dış hatlar gidiş katında bulunan polislere telsizle bilgi verildi. Polisin burada da dur ihtarına uymayan araç aniden hızlanarak kaçtı. Dış hatlarda bulunan polisler araca 2 el ateş etti. Bu sırada durumu fark eden 3 taksici ise taksileri ile şüpheli aracı takip etti, ancak araca ulaşamadı.

ŞÜPHELİ ARAÇ TERK EDİLMİŞ VE BİR BÖLÜMÜ YANMIŞ OLARAK BULUNDU
Atatürk Havalimanı’ndan kaçan şüpheli araç yaklaşık 20 dakika sonra Şirinevler yan yolda terk edilmiş halde bulundu. Aracın başında olduğu görülen kimliği belirsiz 3 kişinin olay yerinden kaçtı. Yan bölümünden yandığı tespit edilen otomobildeki yangını ise çevredeki petrol istasyonunda çalışan bir görevlinin söndürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, şüphelileri yakalamak için çalışmalar sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.