Ayşecan Tatari, kendisine yapılan yorumları 'normal' bulmadı: Ürkütücü bir hastalık gibi

Ayşecan Tatari, kendisine yapılan yorumları 'normal' bulmadı: Ürkütücü bir hastalık gibi
Oyuncu Ayşecan Tatari, sosyal medya hesabından kendisine yönelik yapılan yorumlara tepki gösterdi.

"Çocuklar Duymasın" dizisinde canlandırdığı "Duygu" karakteriyle tanınan Ayşecan Tatari, “Yaşlanmışsın” ve “Ne olmuş sana?” gibi yapılan yorumları normal bulmadığını ve bu tür yorumların hayatında hiçbir fark yaratmadığını dile getirdi.

Tatari, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflara ilişkin yapılan yorumlara isyan etti. Bu saldırganlığı virüs gibi bulduğunu söyleyen Tatari, "Bunlar mutsuzluk çoğaltan şeyler, samimiyetle ürkütücü buluyorum" dedi.

Tatari sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Tatari, Instagram’da fotoğraflarına gelen “Yaşlanmışsın” ve “Ne olmuş sana?” gibi yorumlara ilişkin, “Lütfen açın bir yorumları okuyun. Normal değil bu. Bana güzelsin falan gibi mesajlar atmanıza da gerek yok. Size yemin ederim ben aynaya baktığımda gördüğümle de hayatın içinde kendimi nasıl hissettiğimle de çok mutluyum. Bu yorumlar benim hayatımda hiçbir fark yaratmıyor. Ama bu hiç normal değil. Ürkütücü hatta bir hastalık gibi” dedi.

"Konu asla benim güzel olup olmamam falan değil. Sadece bir virüs gibi bu saldırganlık. Genç kızlara bu konuda öz güveni eksik insanlara neler yapabileceği bu yorumların, beni ürkütüyor. Bunu söyleme ihtiyacı nereden geliyor? Bunlar mutsuzluk çoğaltan şeyler, samimiyetle ürkütücü buluyorum"

İlgili Haberler

Kaynak:MUSTAFA DOLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.