Barış Yarkadaş canlı yayında Mehmet Mert'in iddiasını dile getirdi: 'Tunç Soyer yerine...'

Barış Yarkadaş canlı yayında Mehmet Mert'in iddiasını dile getirdi: 'Tunç Soyer yerine...'
Gazeteci Barış Yarkadaş, canlı yayında Damga Gazetesi’nden Mehmet Mert'in iddiasını paylaştı.

Yerel seçimlere kısa süre kala adaylık tartışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün ortaya farklı kulis bilgileri atılırken şimdi ise siyaset gündeminde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını ortaya koyacak isimler konuşulmaya başlandı.

Geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yeniden aday olduğunu yinelemiş ve “Net olarak aday adayıyım” ifadelerini kullanmıştı. Ortaya atılan iddialardan bir diğeri ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için görevinden istifa edeceği oldu.

Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında konuyla ilgili yer alan tartışmada Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Gökce'nin adaylık için istifa edeceğini belirtirken gazeteci Barış Yarkadaş, Damga Gazetesi’nden Mehmet Mert'in iddiasını dile getirdi.

Yarkadaş'ın aktardığına göre Mert, Tunç Soyer yerine Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın aday yapılacağını ileri sürdü.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.