Barış Yarkadaş ile Hacı Yakışıklı arasında asgari ücret polemiği; "Bir sütlacı 4 kişi yiyor"

Barış Yarkadaş ile Hacı Yakışıklı arasında asgari ücret polemiği; "Bir sütlacı 4 kişi yiyor"
TV100'de yayınlanan Sağlı Sollu programında, Barış Yarkadaş ile Hacı Yakışıklı arasında asgari ücret tartışması yaşandı. Yarkadaş, "Bir sütlacı 4 kişi yiyor" derken Haci Yakışıklı, " Boş bir AVM yok, Her şey kötü mü?" ifadelerini kullandı.

Erdoğan Aktaş'ın sunduğu Sağlı Sollu programında asgari ücret nedeniyle tansiyon yükseldi. Barış Yarkadaş ile Hacı Yakışıklı arasında asgari ücret tartışması yaşandı.


BARIŞ YARKADAŞ EKONOMİK ZORLUKLARI ANLATTI

Barış Yarkadaş, günlük yaşamında gençlerin ve insanların yaşadığı ekonomik zorlukları anlattı. Yarkadaş, “Vatandaşın durumunu kafede oturup görüyorum. Bir sütlacı 3 kişi 4 kişi yiyor” dedi.


"BOŞ AVM GÖREMİYORSUN DEĞİL Mİ?"

Yarkadaş konuştuğu esnada araya giren Hacı Yakışıklı ise, “Boş kafede göremiyorsun değil mi Barış Yarkadaş. Boş bir AVM göremiyorsun değil mi? Niye bunları söylemiyorsun? Her şey kötü mü?” sözleriyle karşılık verdi.

Yarkadaş ise Yakışıklı’nın sözlerine sinirlenerek, “Sen kime ne anlatıyorsun? Vatandaşın yaşam kalitesini düşürdünüz. Lokantalar git gide porsiyonları küçültüyor. Asgari ücretli de asgari ücretli olmayan da zor durumda” ifadelerini kullandı.

Yakışıklı 8 bin 500 lira ile 4 kişilik bir ailenin geçinemeyeceğini söylemesi üzerine tartışma sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.