Belediye başkanı 7 günlük yas ilan etti!

Belediye başkanı 7 günlük yas ilan etti!
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan kent sınırları dahilinde 7 günlük yas ilan ettiğini açıkladı.

Bolu Belediyesi sınırları içerisinde yas ilan ettiklerini açıklayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yılbaşı konseri de dahil olmak üzere ildeki tüm etkinliklerin ertelendiğini duyurdu. Özcan, yas kararına karşı çıkanlarla ilgili idari yaptırım uygulanacağını da belirtti.

Yas kararını Tanju Özcan kişisel X hesabından yaptığı videolu bir paylaşımla duyurdu. Tüm eğlence mekanlarında canlı müzik ve etkinliklerin yasaklandığını duyuran Özcan, yılbaşında Emir Can İğrek’in sahne alacağı konserin de ileri bir tarihe ertelendiğini sözlerine ekledi.

İşte Tanju Özcan’ın o mesajında yer alan ifadeler:

“Şehit ailelerimizin acısını paylaşmak adına, Bolu Belediye Başkanı olarak, Bolu belediye sınırları içerisinde 7 günlük ‘YAS’ ilan ediyorum.

Bu bağlamda yılbaşı akşamı planladığımız Emircan İğrek konserini iptal ettik. Aldığımız yas kararı doğrultusunda, canlı müzik dahil tüm eğlence aktiviteleri belediyemizin yetki sahası içerisinde yasaklanmıştır.

Allah şehitlerimize rahmet eylesin ve Yüce Milletimize bir daha bu tür acılar yaşatmasın.

Yas kararına uymayanlar hakkında, gerekli hukuki ve cezai yaptırımlar, tereddütsüz bir şekilde idaremizce uygulanacaktır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.