Belge var ama açıklama yok: CHP'li Erdem'den 'para alan gazeteciler' savunması

Belge var ama açıklama yok: CHP'li Erdem'den 'para alan gazeteciler' savunması
CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, Kılıçdaroğlu'nun aleyhine faaliyetler yapan gazeteciler olduğunu ve bunlarla ilgili belgelerin mevcut olduğunu söyleyerek "Günü geldiğinde, bunları açıklayacağız" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun belediye başkanları toplantısında, “Bizim parti içinde konuştuğumuz şeylerin bir kısmı tabii ki aramızda kalmalıdır. Ama köşe yazarları üzerinden parti içi meseleler tartıştırılıyor. Ben kimin nereden ne kadar maaş aldığını iyi biliyorum” dediği iddia edilmiş ve konuyla ilgili kısa sürede art arda tepkiler gelmişti.

Erdoğan Aktaş, sunucusu olduğu TV 100'deki Eşit Ağırlık programında CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'in kendisine Kılıçdaroğlu'na yakın isimlerin hedef alındığını söyleyerek 8 ajansa ciddi paralar verildiğini söyledi.

Aktaş "Eren Erdem, kendisine ve partiye karşı bir takım imajlar yaratmaya çalışan ajansların olduğunu, bu ajanslara on milyonlarca para verilerek tutulmuş ajanslar olduğunu, 8 ajansa ciddi paralar verildiğini söyledi. Erdem bana ‘Bazı gazeteciler para alıyor’ dedi. Bir defa Kemal Bey’de söylemişti bunu, isim vermesi gerekiyor, ‘Kemal Bey’e yakın isimler hedef alınıyor, hedefte Eren Erdem, Faik Öztrak ve Bülent Kuşoğlu var. Yaptığımız açıklamalar çarpıtılıyor’ diyor." dedi.

Sonrasında tv100 canlı yayına bağlanan Erdem, Kılıçdaroğlu aleyhine faaliyetler için para alan gazetecilerle ilgili günü geldiğinde belgeleriyle açıklayacağını söyledi.

Erdem “Birtakım kaynaklardan desteklenerek, finanse edilerek Kılıçdaroğlu aleyhine faaliyetler yapan gazeteciler olduğunu ifade ettim. Bunlarla ilgili belgeler bende mevcut. Günü geldiğinde, bunları açıklayacağız, belgeleriyle açıklayacağız.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler

Kaynak:MUSTAFA DOLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.