Melih Gökçek'in nefret söylemi Güntekin Onay'ın sabrını taşırdı: 'Bu ülke senden tiksiniyor'

Melih Gökçek'in nefret söylemi Güntekin Onay'ın sabrını taşırdı: 'Bu ülke senden tiksiniyor'
Spor yorumcusu ve spiker Güntekin Onay, Melih Gökçek'in milli voleybolcu Ebrar Karakurt'u hedef alan paylaşımlarına tepki gösterdi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız oyunculardan olan milli voleybolcu Ebrar Karakurt'un çeyrek final maçından sonra yaptığı "Savaşa savaşa kazanıyoruz" şeklinde paylaşımına 'Abdülhamid' adlı sosyal medya kullanıcısı tarafından "Müslüman Türk Milleti olarak sana tahammül etmeye devam ediyoruz..." şeklinde yorum yapılmış ve Karakurt, gelen yoruma "Boş yapma Abdülhamid" yanıtını vermişti.

Karakurt'un söz konusu yorumu farklı yerlere çekilmiş ve Osmanlı padişahına gönderme yaptığına bağlanarak AK Partililerin hedefi olmuştu.

Son olarak art arda Ebrar Karakurt'u hedef alan paylaşımlarda bulunan Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Karakurt'un milli takımdan atılması çağrısında bulunmuştu.

Gökçek “Sen milli takıma layık olmayan bir LGBTL’lisin. Abdülhamid’e saldırdığına göre senin kökünü araştırmak gerek. Bir sporcu siyaset yapacaksa sporu bıraksın. Atın bunu milli takımdan. Milli takıma leke düşmesin.” demişti.

Spor yorumcusu ve spiker Güntekin Onay, Gökçek'in Karakurt'u hedef alan açıklamalarına tepki göstererek "Bu ülke senden tiksiniyor ! Vatandaş olarak ben de tiksiniyorum! Kimse bu vatandaşın hakkını gasp edemez" dedi.

Güntekin Onay, sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi:

Melih Gökçek! Senin de ne iş yaptığın? Nasıl para kazandığın belli değil! Yolsuzluk iddiaları tavan yapmış! Sen ne iş yapıyorsun da böyle bir servetin var? Kamuoyuna bi açıklarsan çok mutlu olacağız? Hadi bekliyoruz!

Senden korkan da senin gibi olsun, hadi yaz! Nasıl zengin oldun? Sen kimsin? Bu ülke senden tiksiniyor! Vatandaş olarak ben de tiksiniyorum! Kimse bu vatandaşın hakkını gasp edemez.

"Bence bu ülkede belli ve yobaz bir kesimin düşünceleri gereksiz yere fazla ciddiye alınıyor. Türkiye'nin bence en az %97-98'i voleybolcu kızlarımızın başarısı ile mutlu ve gurur duyuyor! Gerek yok polemiğe, ciddiye almayın 3-5 müptezeli, cahili! Şampiyonluğu kutlayın!

Bana yakın arkadaşlarım mesaj atıyor "Aman dikkat et" diye! Melih Gökçek yüzünden dikkat edeceksem zaten hepimiz yoluna gelmişizdir. Melih Gökçek beni hapise gönderirse bu ülkede adalet devrimi olur.

Lütfen bu ülkenin emekçisini, memurunu, garibanını biraz düşünüyorsan ses etme artık! Yeter, Sayın Gökçek!”

İlgili Haberler

Kaynak:MUSTAFA DOLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.