Buğra Kavuncu’ya yakın isim İYİ Parti’den istifa etti!

Buğra Kavuncu’ya yakın isim İYİ Parti’den istifa etti!
Geçmiş dönemlerde İYİ Parti’nin İBB adayı Buğra Kavuncu’nun yardımcılığını üstlenen Hakan Alkan partiden istifa ettiğini açıkladı.

İYİ Parti’de yaşanan istifalara bir yenisi daha eklendi. Buğra Kavuncu’nun İYİ Parti İstanbul İl Başkanı olduğu dönemde yardımcılığını üstlenen Hakan Alkan, partiden ayrıldı. Kavuncu’nun İYİ Parti’den İBB adayı olduğunun açıklanmasının hemen ardından yaşanan istifa dikkat çekti.

Eski İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hakan Alkan istifa haberini kişisel X hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Alkan, genel merkezin yönetim ve politikalarıyla uyuşmazlık yaşadığı için İYİ Parti’den ayrıldığını açıkladı.

1-1706510117.webp

İstifa açıklamasında çarpıcı detaylar

İşte Hakan Alkan’ın, “Bugün itibariyle İyi Parti üyeliğime son verdim. Saygılarımla…” başlığı ile yaptığı istifa paylaşımında yer alan ifadeler:

“İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığında önceki dönem Yerel Yönetimler ve Uluslararası İlişkilerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaptım. Bir süredir Genel Merkezin yönetim anlayışı ve politikalarıyla şahsımın düşünceleri uyuşmamaktadır. Bu sebeple, samimiyetle hizmet veregeldiğim İYİ Parti saflarından ayrılıyorum. Saygılarımla” diyerek istifasını duyurdu.”

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.