Can Atalay: Koğuştaki en zor gecelerimden biriydi

Can Atalay: Koğuştaki en zor gecelerimden biriydi
Can Atalay, Samandağ’da prefabrik evde yaşanan yangında hayatını kaybeden iki çocuğa yönelik paylaşım yaptı.

Hatay'ın Samandağ ilçesinde Zeynep Hüzmeli'nin Sutaşı Mahallesi'ndeki evinin bahçesine yaptığı 3 çocuğuyla kaldığı prefabrik evde yangın çıktı. Evden 1 yaşındaki kızı Duru ile çıkmayı başaran Hüzmeli, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında İsacan (4) ve kardeşi Doğa'nın (1) yaşamını yitirdiği belirlendi. GazeteDuvar'ın haberine göre; Elektrik kablosundan çıktığı değerlendirilen yangınla ilgili inceleme sürerken, ailenin birkaç defa eve elektrik saati takılması için yetkilileri aradığı ancak cevap verilmediği, elektrik saatinin ise yangından sonra takıldığı iddia edildi.

TİP Hatay Milletvekili ve Gezi hükümlüsü Can Atalay, prefabrik evde çıkan yangında iki çocuğun kaybetmesine yönelik sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Haberi gördükten sonra koğuştaki en zor gecelerinden birini geçirdiğini yazan Atalay "Alıkonulduğum bu ortamda Hatay’da yiten canlar için görevimi yapamıyor olmanın çaresizliği içerisindeyim." dedi.

Atalay şu ifadeleri kullandı:

Pazar günü haberleri gördükten sonra koğuştaki en zor gecelerimden biriydi. Alıkonulduğum bu ortamda Hatay’da yiten canlar için görevimi yapamıyor olmanın çaresizliği içerisindeyim.
Depremin üzerinden yaklaşık bir yıl geçmesine rağmen hala hayatta kalma mücadelesi veren Hataylılar hala canlarıyla sınanıyor.

Sözüm olsun İsacan ve Doğa’nın da yitirdiğimiz canların da hesabını sormak için elimden geleni yapacağım.

Ailenin ve Hataylıların acısını paylaşıyorum.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.