Celal Çelik, o raporu mahkemeye sundu

Celal Çelik, o raporu mahkemeye sundu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, Erdoğan’ın açtığı bir hakaret davasına eklenmesi için çıkan ses kayıtlarının montaj olmadığını belirten bir bilirkişi raporu aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açtığı bir hakaret davasına eklenmesi için 17-25 Aralık operasyonlarının sonrasında çıkan ses kayıtlarının montaj olmadığını belirten bir bilirkişi raporu aldı. Söz konusu rapor mahkeme heyetine sunuldu.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukarı Celal Çelik, 17-25 Aralık soruşturmaları sonrası ortaya çıkan ses kayıtlarının montaj olmadığını belirten bir bilirkişi raporu aldıklarını söyledi. 

Çelik, söz konusu raporu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’na açtığı hakaret davasının dosyasına eklenmesi için mahkemeye sundu.Tayyip Erdoğan'ın 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonlarını işaret ederek "Ülkenin her tarafını peşkeş çektiniz" diyen Kılıçdaroğlu'na açtığı davada savunma yapan avukat Celal Çelik, savunmasında 17-25 Aralık ses kayıtlarını mahkemeye delil olarak sunmuştu. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik'e savunmasından dolayı dava açıldı. 

Geçtiğimiz hafta basın mensuplarını duruşmaya davet eden Çelik, duruşma sonrası bir açıklama yapacağını söylemiş ve "Yer yerinden oynayacak" ifadelerini kullanmıştı.

Duruşma ileri tarihe ertelendi
İstanbul'da Anadolu 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya çok sayıda CHP'li de katıldı. Duruşmada ses kayıtlarının gerçek olduğunu dile getiren Çelik, beraat kararı istedi. Mahkeme heyeti, duruşmayı ileri tarihe erteledi. duvar

Çelik’in mahkemeye sunduğu bilirkişi raporunun son üç bölümü:


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.