Çetin Çapan’dan “ön seçim” için imza kampanyası

Çetin Çapan’dan “ön seçim” için imza kampanyası
CHP’den Çekmeköy Belediye Başkanlığı aday adayı olan Çetin Çapan parti içinde ön seçim yapılması için imza kampanyası başlattı.

Yerel seçimlere dört aydan kısa bir süre kalırken, partilerin aday belirleme çalışmaları da sürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde ise aday belirleme çalışmalarının yanı sıra ön seçim ve temayül yoklaması tartışmaları da alevlenerek devam ediyor. Adayların ön seçimle belirlenmesi gerektiğini belirten isimlerden biri olan iş insanı ve Çekmeköy Belediye Başkanlığı aday adayı Çetin Çapan imza kampanyası başlattı.

İmza kampanyasına yoğun destek

Parti örgütlerinin ön seçim talebini dile getiren Çetin Çapan’ın başlattığı imza kampanyasına yoğun bir katılım sağlandı. Yerel basın temsilcileri ile bir araya gelen Çapan ön seçim kampanyasının sadece Çekmeköy’de değil diğer birçok bölgede de destek gördüğünü belirtti.

“CHP’nin geleneği parti içi demokrasi”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ve parti genel merkezine seslenen Çetin Çapan, parti için demokrasinin CHP’nin geleneği olduğunu sözlerine ekledi.

Çapan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da ön seçim isteyen tüm adayları imza toplamaya davet etti.

İşte Çetin Çapan’ın o paylaşımları:

“Dostlarım, ön seçim isteğimize dair başlattığımız imza kampanyamız büyüyerek sürüyor. Diğer ilçelerden de destek ve kampanya haberleri geliyor.
Başaracağız, göreceksiniz.
Örgütün sesini duyuracağız.”

“Buradan açık çağrı yapıyorum..
Temayül yoklaması yada ön seçim isteyen tüm ilçelerin Belediye Başkan ve Meclis Üyesi Aday Adayları örgütten imza toplamalı. #Çekmeköy’de denedik, yoldaşlık hukukunu koyduk ortaya.
Biz CHP örgütünü, üyeyi, emeği ve parti içi demokrasiyi önemsiyoruz.”

İlgili Haberler

Kaynak:Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.