CHP’de adaylığı geri alınan Uygar Yıldırım, Özgür Özel ile görüştü: 'Karşı karşıya değil yan yana göreceksiniz'

CHP’de adaylığı geri alınan Uygar Yıldırım, Özgür Özel ile görüştü: 'Karşı karşıya değil yan yana göreceksiniz'
İzmir Çiğli’de aday gösterilen ve sonrasında adaylığı geri çekilen Uygar Yıldırım, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştü.

CHP Genel Merkezi, tarafından Çiğli’de aday gösterilen ancak tepkiler sonrası adaylığı geri çekilen Uygar Yıldırım, adaylığının gasp edildiğini söylemiş ve alınan kararın 'hukuksuz ve parti etiğine aykırı' olduğunu savunmuştu. Adaylığının geri çekilmesinin ardından paylaşımlarına devam eden Yıldırım, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e Çiğli Belediye Başkan adaylığının geri verilmesi konusunda çağrıda bulunarak "Hak ettiğim adaylığı geri verin" diyerek seslenmişti.

Demokrasi, eşitlik, adalet mücadelesine CHP’de devam edeceğinin mesajını veren Yıldırım, yaşanan krizin ardından Özgür Özel ile bir araya geldi. Sosyal medya hesabından Özgür Özel'le birlikte çektiği videoyu paylaşan Yıldırım, "Afiş asarak, gerekirse taş taşıyarak partime hizmet edeceğim.." açıklamasını yaptı.

Yıldırım "Çok kırgınım, çok üzgünüm ama bu kritik seçim ortamında partimize zarar verecek davranışlarda bulunmam mümkün değil. Bu seçimde yarışacak, Atatürkçü, Devrimci, Cumhuriyetçi tüm parti arkadaşlarıma başarılar dilerim. Afiş asarak, gerekirse taş taşıyarak partime hizmet edeceğim.." ifadelerine yer verdi.

Özgür Özel'de yaşanan sürecin tatlıya bağlandığını söyleyerek "Bundan sonra bizi Uygar'la karşı karşıya değil yan yana göreceksiniz" dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.