Metroda evlilik teklifi alan genç kadın hayalleri yıkılınca hıçkıra hıçkıra ağladı

Metroda evlilik teklifi alan genç kadın hayalleri yıkılınca hıçkıra hıçkıra ağladı
14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlilik teklifi etmek isteyen adam, romantik bir ortam yerine metroyu tercih edince genç kadın üzüntüden gözyaşlarına boğuldu.

Sevgililer Günü'nde birçok çift birlikteliklerini taçlandırmak için evlenme teklifi etmenin planlarını yapar. O çiftlerden biri de bu akşam romantik bir gece geçirmek için metroya bindi ve genç kadın olacaklardan habersiz evlenme teklifi aldı.

Metroda mı evlenme teklifi yapıyorsun?

Genç adam sevgilisiyle metroda ayakta yolculuk ederken, bir anda yere diz çöküp cebindeki yüzüğü çıkardı. Kadın, sevgilisinin yaptığına ilk başta anlam veremedi ve şoke oldu. Evlenme teklifini gören metrodaki diğer yolcular ise şaşkın bakışlarla çifti alkışlayınca olanlar oldu.

Kadın, şaşkınlığı ve hayal kırıklığıyla sevgilisine "Metroda mı evlenme teklifi yapıyorsun?" diyerek tepki gösterdi. Adam, evlenme teklifi için cevap beklerken "Hayır" yanıtını alınca herkes donup kaldı.

Evlenme teklifine "Hayır" dedi

Genç kadın yolcuların içinde sevgilisine "Bana birde güzel giyin diyorsun, metroda mı evlilik teklif ediyorsun" dedi ve ardından hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı.

Bursa'da yaşanan o anlar kimileri tarafından kurgu olarak yorumlanırken, metroda evlenme teklifi edildiği anlar ise saniye saniye kaydedildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.